Libnet.ro
UNICEF

13:16

Motiunea simpla, prilej de rafuieli politice pentru Carmen Dan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea simpla, prilej de rafuieli politice pentru Carmen Dan

Dezbaterea motiunii simple depusa de 66 de parlamentari impotriva ministrului de Interne Carmen Dan a constituit un nou prilej de disputa politica in Camera Deputatilor. Documentul a fost citit in plenul Camerei, de catre deputatul liberal Pavel Popescu si inca de la inceput a trasat cele patru vinovatii ale Jandarmeriei si ale subordonatilor lui Carmen Dan: Am putea rezuma prestatia subordonatilor lui Carmen Dan la urmatoarele aspecte: Pe 10 august, jandarmii au intervenit cu indicative ascunse. Pe 10 august, jandarmii au uzat de practici interzise de interventie - lovituri de bastoane in cap. Pe 10 august, Jandarmeria a actionat impotriva manifestantilor pasnici. Pe 10 august, Jandarmeria a actionat in baza unui ordin care nu a existat in momentul interventiei. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatii dezbat marti motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru violentele din Piata Victoriei

Deputatii dezbat, marti, in plen, motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, intitulata Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti, votul final fiind programat pentru miercuri.

Eugen Tomac a pulverizat un jet de apa termala n timpul motiunii pentru demiterea lui Carmen Dan

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, a pulverizat marti, in plenul Camerei Deputatilor, dintr-un flacon alb, un jet de apa termala in timpul dezbaterilor de la motiunea simpla prin care opozitia solicita demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru gestionarea protestelor din 10 august, potrivit Mediafax.

Carmen Dan: Iohannis timoreaza institutii fundamentale ale statului

Cel mai grav lucru care poate fi facut in timpul unei dispute politice este timorarea unei institutii fundamentale a statului, iar acest lucru a facut presedintele Klaus Iohannis inca din noaptea mitingului din 10 august si a continuat a doua zi prin solicitarea adresata procurorului general Augustin Lazar de a desfasura o ancheta in acest caz, a sustinut astazi in Parlament ministrul de Interne, Carmen Dan. Ea a spus ca seful statului este comandantul Armatei Romane, nu al procurorilor, iar procurorul general se poate sesiza singur.

Carmen Dan referitor la mesajele aduse n CEX: Nu erau mesaje private, ci de comunicare institutionala ntre prefect si secretarul de stat n MAI

Carmen Dan a spus, marti, la Camera Deputatilor, referitor la acuzatiile de spionaj ale Gabrielei Firea, dupa ce ar fi adus in CEx convorbiri private dintre prefectul Speranta Cliseru si un secretar de stat, ca mesajele i-au fost puse la dispozitie de secreterul de stat pentru relatia cu institutiile prefectului. Asta, in contextul declaratiilor publice confuze pe care prefectul Capitalei le facuse atunci cu privire la prezenta sau nu a acesteia in piata sau la prezenta sau nu in punctul de comanda, a spus ministrul de Interne.

Carmen Dan, atac la Firea: Prefectul a dat ordin verbal de interventie in forta. Daca nu este prefectul la manifestare, il asteapta Jandarmeria sa vina de acasa?

Interventia in forta a jandarmilor la protest se face in baza acordului verbal dat de prefect, redactarea ordinului de interventie facandu-se ulterior, a declarat marti ministrul de Interne Carmen Dan, la dezbaterea motiunii simple din Camera Deputatilor. Carmen Dan a sustinut ca in lege se vorbeste doar de aprobarea, de acordul dat de prefect unei actiuni, nu de semnarea unui document intitulat ordin de interventie.

Gabriela Firea, nou atac la adresa ministrului Carmen Dan: Nu este un ministru bun, pentru ca nu are curajul raspunderii pentru faptele sale

Nou atac lansat de Gabriela Firea, catre ministrul de Interne, Carmen Dan. Acuzata ca a incercat sa fuga din Bucurestiin perioada protestelor din 10 august ca sa nu-i fie lezata imaginea, Firea a raspuns.

Carmen Dan: CEX-ul este singura structura statutara care poate sa-mi ceara sa parasesc mandatul

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti seara ca va continua mandatul de ministru si singura structura care i-ar putea solicita sa renunte la aceasta functie este Comitetul Executiv al.

Carmen Dan demonteaza acuzatiile lui Liviu Dragnea: Nu reiese in baza informatiilor primite ca este o actiune de protest organizata sau sustinuta financiar din afara tarii (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a sustinut, marti, in Parlament ca nu detine in prezent informatii care sa ateste ca protestele din 10 august au fost finantate din afara tarii, precum a sustinut Liviu.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din 10 august: Nu are importanta cand a semnat prefectul ordinul, ci se certifica acordul de la ora 20.00

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost prezenta marti in Parlament unde a dat explicatii privind interventie in forta asupra protestatarilor din seara zilei de 10 august de la mitingul diasporei din 10.

Carmen Dan, despre ancheta ceruta de Iohannis cu privire la 10 august: Probabil Lazar astepta ordinul de zi pe unitate

Carmen Dan l-a acuzat, marti, in Camera Deputatilor, pe presedintele Romaniei ca a inceput o campanie de timorare a unei institutii fundamentale, pe care a continuat-o cerandu-i procurorului general Augustin Lazar anchetarea evenimentelor din 10 august. De asemenea, ministrul l-a atacat si pe Lazar, despre care a spus ca se putea putea sesiza, dar ca probabil ca astepta ordinul de zi pe unitate.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )