Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi audieri in dosarul violentelor din 10 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi audieri in dosarul violentelor din 10 august

Declaratiile recente ale primarului Capitalei, Gabriela Firea, cu privire la implicarea ministrului de interne Carmen Dan in coordonarea interventiei violente, din 10 august, a Jandarmeriei asupra manifestantilor pasnici din Piata Victoriei, nu au ramas fara ecou. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, audiata n dosarul protestului din 10 august. ntotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente

Gabriela Firea s-a prezentat, marti, la Parchetul General, pentru a fi audiata in dosarul protestelor din 10 august, primarul precizand, la intrarea in sediul parchetului, ca intotdeauna vorbeste pe baza de argumente si ca are dovezi pentru a-si demonstra afirmatiile.

Dosarul violentelor din 10 august: Procurorii militari au nregistrat pna n prezent 770 de plngeri mpotriva jandarmilor

Procurorii militari de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au inregistrat, pana in prezent, 770 de plangeri depuse impotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, informeaza Mediafax.

Raportul violentelor din 10 august va fi incredintat Comisiei de Aparare

ACTUALIZARE 11:40 Carmen Dan a fost intrebata, astazi, la sosirea la Ministerul de Interne, despre acuzatiile pe care i le-a adus primarul general Gabriela Firea, in legatura cu violentele din 10 august si a spus ca va lamuri in Comisia de Aparare din Senat tot ce este de clarificat in legatura cu interventia din Piata Victoriei. ----- Ministerul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, astazi, ca va fi pus la dispozitia Comisiei de Aparare din Parlament raportul clasificat privind violentele din 10 august si a mentionat ca va participa la sedinta comisiei care va avea loc marti.

Comisia de aparare, convocata marti pentru audierea ministrului de Interne si prefectului Capitalei, in cazul violentelor din 10 august

Presedintele Comisiei de Aparare, senatorul PNL, Marcel Vela, a transmis ca a convocat o noua sedinta, marti, pentru audierea prefectului Capitalei, comandantului Jandarmeriei si ministrului de Interne pentru a afla ce s-a intamplat la protestul din 10 august si cere demisia lui Carmen Dan, relateaza Mediafax.

Prefectul Capitalei, audiat la Parchet n dosarul protestului din 10 august. Urmeaza Gabriela Firea

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Parchetului General, pentru a fi din nou audiata de catre procurorii militari, in dosarul deschis dupa violentele de la protestul din 10 august. La Parchetul General, incepand cu ora 11:00, este asteptata si Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Senatul incepe audierile pe tema violentelor de la protestul din 10 august

Comisia de aparare din Camera Senatului va incepe astazi audierile pe marginea modului abuziv in care au intervenit jandarmi pe perioada protestului din 10 august. Subiectul protestului.

Gabriela Firea, citata la Parchet in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Gabriela Firea va fi audiata, marti, in calitate de primar general al Capitalei, de catre procurorii militari de la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare.

Gabriela Firea, citata la Parchet n dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost citata la Parchetul General, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. intr-o alta declaratie sustinuta duminica, Gabriela Firea a aparat-o pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, o apropiata a sa, sustinand ca ordinul de evacuare al pietei in 10 august nu continea detalii cu privire la modalitatea de interventie, dar Cliseru a fost indicata ca responsabila tocmai pentru a se ajunge la Firea.

Gabriela Firea este asteptata marti la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul in care sunt anchetate violentele din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va fi audiata marti la Parchetul General in dosarul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august. in acest dosar au mai fost audiati colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmerie, care i-ar fi coordonat pe jandarmii violenti, viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu si prefectul Speranta Cliseru.

Prefectul Capitalei, la Parchetul General in legatura cu dosarul deschis dupa violentele din 10 august

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Parchetului General, in legatura cu dosarul deschis dupa violentele din 10 august.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )