Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adriana Saftoiu: Dirijorul in alb al Jandarmeriei va fi primul audiat in Comisia pentru drepturile omului. Esti o rusine pentru tara mea!

Adevărul Adevărul,
Adriana Saftoiu: Dirijorul in alb al Jandarmeriei va fi primul audiat in Comisia pentru drepturile omului. Esti o rusine pentru tara mea!

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a anuntat, marti, ca dirijorul in alb, adica persoana care ar fi coordonat jandarmii la protestul de vineri, va fi primul audiat in Comisia pentru drepturile omului, la inceputul sesiunii parlamentare, precizand ca este inadmisibil ca institutiile sa protejeze identitatea acestuia. continuă pe Adevărul

Adriana Saftoiu: Dirijorul in alb al Jandarmeriei va fi primul audiat in Comisia pentru drepturile omului

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a anuntat, marti, ca dirijorul in alb, adica persoana care ar fi coordonat jandarmii la protestul de vineri, va fi primul audiat in Comisia pentru drepturile omului, la inceputul sesiunii parlamentare, precizand ca este inadmisibil ca institutiile sa protejeze identitatea acestuia.

Adriana Saftoiu promite ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia violenta a jandarmilor va fi primul audiat n Comisia pentru drepturile omului: Este inadmisbil ca pna astazi sa i fie protejata identitatea

Deputatul PNL Adriana Saftoiu promite, peFacebook, ca barbatul in alb care pare sa fie dirijat interventia violenta din Piata Victoriei din 10 august va fi primul audiat la Comisia pentru drepturile omului, dupa ce Jandarmeria a refuzat sa confirme daca acesta este seful Brigazii Speciale, invocand GDPR. Saftoiu spune ca este inadmisbil sa ii fie protejata identitatea desi inregistrarile video il acuza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )