Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit pe jos, ca niste vite. E inadmisibil

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit pe jos, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit o noapte pe jos, imbracati, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus.

Surse: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan

Gabriela Firea a cerut Ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si dea demisia sau sa i se retraga sprijinul politic. Primarul Capitalei i-a adus acuzatii pentru protestul soldat cu violente, la 10 septembrie.

SURSE: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan in sedinta PSD de la Neptun

Primarul general Gabriela Firea a cerut sambata demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD ce are loc la Neptun, anunta surse citate de Digi24. Gabriela Firea i-a.

Gabriela Firea, acuzatii explozive la finalul sedintei PSD

Gabriela Firea a facut declaratii dupa terminarea sedintei din CExN al Partidului Social Democrat. Eu am luat cuvantul si am transmis colegilor mei, in special domnului presedinte, faptul ca am vorbit.

Gabriela Firea cere demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne

Gabriela Firea a cerut Ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si dea demisia sau sa i se retraga sprijinul politic. Primarul Capitalei i-a adus acuzatii pentru protestul soldat cu violente, la 10 septembrie.

Gabriela Firea, atac la Carmen Dan: Ministrul de Interne a incercat sa paseze responsabilitatea pentru evenimentele din 10 august. Eu speram sa o retraga Dragnea (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat o serie de acuzatii foarte dure la adresa lui Carmen Dan careia i-a si cerut demisia din functia de ministru de Interne. Primarul general o acuza ca nu isi asuma responsabilitatea pentru.

Reactia ministrului Carmen Dan dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD, in care primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia, ca a fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN.

Carmen Dan, prima reactie dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia: A fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit o prima reactie dupa ce, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, Gabriela Firea a cerut ca aceasta sa demisioneze. A fost o discutie care s-a inchis si s-a.

Gabriela Firea: Carmen Dan a pus la cale acel episod de la terasa cu prefectul pentru a o defaima pe ea si pe mine (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea a acuzat-o sambata pe ministrul de Interne, Carmen Dan, ca a orchestrat episodul de la terasa in care un barbat cu telefonul in mana o ia la intrebari pe Speranta Cliseriu,.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )