Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mircea Diaconu, despre protest si violentele din Piata Victoriei: M-a speriat foarte tare comportamentul acela de haita care ucide

Adevărul Adevărul,
Mircea Diaconu, despre protest si violentele din Piata Victoriei: M-a speriat foarte tare comportamentul acela de haita care ucide

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat sambata, la Antena 3, ca violentele petrecute de la protestul de vineri seara din Piata Victoriei nu au parut spontane, iar cei care au atacat jandarmii aveau comportamentul unor trupe paramilitare si baietii aceia cam semanau intre ei. continuă pe Adevărul

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

LIVIU POP, dupa violentele din Piata Victoriei: Klaus Iohannis, iti place?

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop il intreaba pe presedintele Klaus Iohannis daca ii place ceea ce vede, referitor la incidentele din Piata Victoriei, cand doi jandarmi au fost atacati de protestatari.

Ioana Constantin (PMP): Opriti violentele din Piata Victoriei! Interventia in forta impotriva cetatenilor, o rusine fara margini

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a condamnat interventia in forta a jandarmilor impotriva oamenilor din Piata Victoriei, care protestau pasnic. Constantin a catalogat comportamentul.

PROTEST DIASPORA. Dezvaluire-soc: Violentele din Piata Victoriei anuntate pe Facebook de pe 31 iulie

Dezvaluire-soc facuta la Antena 3 de Oana Zamfir. Violentele de la protestul diaspora erau anuntate pe Facebook inca de pe 31 iulie de catre Cezar Cristian Fanaru. NU luati copii cu voi la protestele din.

Ministrul de Externe, despre violentele din Piata Victoriei: Sunt inacceptabile in anul Centenarului

Violentele la un miting pasnic, democratic sunt inacceptabile, sustine ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, care isi doreste ca, in anul Centenarului, tensiunile din societatea romaneasca sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )