Libnet.ro
UNICEF

17:15

Romnia, din nou n atentia Parlamentului European: Violentele jandarmilor la protestul din 10 august vor fi subiectul unei dezbateri n plenul de la Strasbourg

Hotnews Hotnews,
 Romnia, din nou n atentia Parlamentului European: Violentele jandarmilor la protestul din 10 august vor fi subiectul unei dezbateri n plenul de la Strasbourg

Plenul Parlamentului European va organiza, la inceputul lunii octombrie, o dezbatere pe tema violentelor de la protestul din Bucuresti din 10 august. Initiativa apartine grupului Verzilor, cei care au propus si dezbaterea din februarie privind modificarea legilor Justitiei din Romania. continuă pe Hotnews

Casa Alba avertizeaza ca SUA vor reactiona prompt daca Siria utilizeaza din nou arme chimice

Administratia Donald Trump a avertizat marti ca Statele Unite si aliatii sai vor reactiona prompt si adecvat daca fortele regimului Bashar Al-Assad utilizeaza din nou arme chimice, informeaza site-ul portalului de stiri Ynet, citat de Mediafax.

Caru cu vedete: Mihaela Radulescu, despre relatii si iubire! Ce o face fericita si ce o face sa planga;Serena Williams a ntors toate capetele cu outfiturile purtate la US Open;Kim Kardashian, din nou la Casa Alba, pentru probleme legate de reforma penala

Fiica Andreei Esca, majorat intr-un club de lux din Capitala: Florin Salam, surpriza serii. Ce tematica a avut petrecerea si cum s-au distrat invitatii. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a implinit 18 ani, iar momentul a fost marcat printr-o petrecere fastuoasa intr-un club de lux din Bucuresti. Calin Geambasu a castigat custodia copilului in instanta. Fosta iubita are un program de vizitare strict. Calin Geambasu 41 de ani) a avut numai necazuri in ultima vreme. Dupa conflictul cu celebrul lui tata, instrumentistul Petre Gemabasu.

Ministerul Educatiei apeleaza, din nou, la erata

Greselile din manualele publicate la Editura Didactica si Pedagogica se revarsa in valuri succesive peste scolile autohtone. Ministerul Educatiei pare a avea un singur instrument de a indrepta, pe cat se mai poate, greselile: erata. Folosirea ei la fiecare manual publicat poate deveni penibila, dar aceasta este situatia.

Toyota intampina din nou PROBLEME: Peste un milion de masini hibride rechemate in service

Peste un milion de masini hibride produse in intervalul iunie 2015 - mai 2018 din Europa, America de Nord, Australia si Japonia vor fi rechemate de Toyota, din cauza unei probleme tehnice. Modelele Toyota Prius Hyb.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Autoritatile locale vor efectua un nou exercitiu de verificare a sistemelor de avertizare-alarmare a populatiei. Demonstratia are loc miercuri, 5 septembrie. Exercitiul Miercurea Alarmelor are loc.

Razboiul comercial afecteaza, din nou, pretul marfurilor

Sectorul marfurilor a inregistrat a treia luna consecutiva de scaderi, in august, din cauza razboiului comercial dintre Statele Unite ale Americii si restul lumii, in special China) si a problemelor existente in tarile emergente, apreciaza Ole Hansen, sef al departamentului de strategie marfuri din cadrul Saxo Bank, intr-o analiza a institutiei daneze specializate in investitii si tranzactionare online.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )