Libnet.ro
UNICEF

08:30

Viorica Dancila e preocupata de siguranta cetateanului, dar nu dupa violentele jandarmilor, ci dupa tragedia din Italia (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila e preocupata de siguranta cetateanului, dar nu dupa violentele jandarmilor, ci dupa tragedia din Italia (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat joi ca a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Sova, o evaluare completa a starii podurilor din tara noastra, in contextul tragediei din Italia. Am cerut min. continuă pe B1

Viorica Dancila anunta aprobarea unei Ordonante pentru modificarea invatamantului anteprescolar si a invatamantului superior

Finantarea de baza pentru copiii sub 3 ani inscrisi la crese si gradinite se va realiza, incepand cu anul scolar 2019-2020, din bugetul de stat si dupa metodologia Ministerului Educatiei Nationale MEN), urmand sa fie aprobata o Ordonanta in acest sens, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila va fi schimbata, conform surselor din PSD

Conform unor surse din PSD citate de Hotnews, la iminenta sedinta a Comitetului Executiv al partidului, se va discuta schimbarea lui Viorica Dancila din pozitia de prim-ministru al Romaniei. Nici un partid de la guvernare de dupa revolutie nu a fost la fel de eficient ca PSD-ul in inlocuirea propriilor prim-ministri de la conducerea tarii.

SURSE: Viorica Dancila nu a semnat solicitarea trimisa de Guvern presedintelui de convocare a sedintei CSAT

Premierul Viorica Dancila nu ar fi semnat cererea de convocare in regim de urgenta a unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit unor surse citate de B1 TV. Viorica Dancila, in.

Ludovic Orban, un nou atac la Viorica Dancila: Demonstratie de sfidare si tupeu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica declaratiile premierului Viorica Dancila, subliniind ca aceasta face o demonstratie de sfidare si tupeu si ca ar fi trebuit sa le demita pe Carmen Dan din functia.

Viorica Dancila comite o noua gafa: Premierul a incurcat ABROGAREA cu APROBAREA(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa. in timpul sedintei de Guvern de joi, prim-ministrul a incurcat termenii abrogare si aprobare, care, de altfe, au sensuri total opuse. in ceea ce.

Viorica Dancila vrea probe concludente impotriva Jandarmeriei: Am vazut un asalt asupra unor institutii ale statului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit in deschiderea sedintei de guvern de joi despre protestele din Piata Victorie, de pe 10 august, precizand ca exista un asalt asupra unor institutii ale statului, in.

SURSE: Schimbarea premierului Viorica Dancila, una din temele Comitetului Executiv PSD de la Neptun

Conducerea PSD se va reuni in perioada 31 august- 2 septembrie la Neptun intr-un Comitet Executiv National. Potrivit unur surse citate de Hotnews, una va fi posibilitatea schimbarii premierului Viorica Dancila,.

SURSE: Schimbarea premierului Viorica Dancila, una din temele Comitetului Executiv PSD de la Neptun. Liviu Dragnea neaga informatia

UPDATE:Liviu Dragnea a negat aceasta informatie, marti seara, intr-o aparitie televizata. Eu o sustin pe Viorica Dancila. Acest guvern nu va pleca pentru ca vrea Iohannis. ) Categoric nu o schimb.

Se cere DEMISIA Avocatului Poporului. Deputatul PMP Catalin Cristache: Dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din Piata Victoriei s-a ascuns. E in sfantul concediu

Deputatul PMP Catalin Cristache solicita demisia lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului ca urmare a lipsei de actiune dupa evenimentele de la Mitingul Diasporei. Violentele jandarmilor.

Carmen Dan, audiata dupa violentele din Piata Victoriei: Ancheta interna a Jandarmeria arata 6 cazuri in care 10 jandarmi au fost identificati ca posibili autori ai unor fapte de natura penala

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat marti, in cadrul Comisiei de Aparare din Parlament ca, in ziua de 10 august a ajuns la sediul MAI dupa ora 13. 00, unde a ramas pana la ora 3.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )