Libnet.ro
UNICEF

00:07

Darius Valcov, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, critica Occidentul si lauda Estul Europei. Multe tari nu s-ar bucura ca Romania sa fie plina de autostrazi

B1 B1,
Darius Valcov, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, critica Occidentul si lauda Estul Europei. Multe tari nu s-ar bucura ca Romania sa fie plina de autostrazi

Darius Valcov, consilierul lui Dancila si unul dintre oamenii de baza ai lui Dragnea, a dat de inteles ca Romania nu se dezvolta economic suficientpentru ca Occidentul ii pune piedici. in schimb, a. continuă pe B1

Darius Valcov, anunt despre salarii si pensii

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a dat asigurari joi ca la buget sunt bani pentru salarii si pensii, aratand ca in ultimii doi ani veniturile statului au crescut cu aproape.

Darius Valcov, despre protestatarii rezist: Un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o meritam

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca protestatarii rezist reprezinta un fir de praf. Un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o meritam, a spus Valcov.

Darius Valcov, dezvaluiri despre relatie dintre George Soros si Dacian Ciolos

Consilierul premierului Viorica Dancila Darius Valcov il ataca dur pe fostul premier Dacian Ciolos despre care spune ca este omul lui George Soros. Ati vazut cu Facebook, ce interese ar avea Facebook sa.

Darius Valcov, atac direct la rezist: Sunt un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria

Consilierul premierului Viorica Dancila Darius Valcov atac direct Comisia Europeana despre care spune ca are un dublu standard in raport cu Romania. Si nu ii cruta nici pe cei de la rezist. Clar, de.

Darius Valcov, dupa ce PSD a schimbat 70 de ministri: Un semn de profesionalism

Din ianuarie 2017 pana in noiembrie 2018, PSD a rotit 70 de ministri in cele 26 de ministere pe care le are Guvernul. in acest context, pentru remanierea guvernamentala, Darius Valcov a gasit o.

Darius Valcov: Corina Cretu minte prin omisiune

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a declarat in emisiunea Subiectiv despre disensiunile cu europarlamentarul Corina Cretu si Guvern.

Darius Valcov, despre remanierea ministrilor: E un semn de profesionalism

Consilierul premierului Dancila Darius Valcov a declarat in emisiunea Subiectiv cum a ajuns sa colaboreze cu Liviu Dragnea. Totul a pornit de la o solicitare, apoi a devenit o prietenie. Cand rezonezi cu.

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila: Sfaturile mele sunt in zona exclusiv economico-sociala. Nu conduc Guvernul

Numit eminenta cenusie, dar si omul care conduce Guvernul din umbra, Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a recunoscut in emisiunea Subiectiv ca el da sfaturi doar in zona.

Barbatul care si-a omorat sotia, i-a dat foc, iar apoi a facut live pe Facebook cere o pedeapsa mai blanda. Instanta l-a condamnat la 25 de ani de inchisoare

Doru Stoianof, barbatul de 34 de ani din localitatea argeseana Stefanesti care si-a injunghiat sotia, i-a dat foc si si-a marturisit crima pe Facebook, a facut apel dupa sentinta pronuntata impotriva lui, saptamana aceasta, de Tribunalul Arges, care l-a condamnat 25 de ani de inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )