Libnet.ro
UNICEF

16:00

Juncker, avertisment la Summitul celor Trei Mari: Investitiile nu au sens daca lipseste respectul fata de statul de drept

Adevărul Adevărul,
Juncker, avertisment la Summitul celor Trei Mari: Investitiile nu au sens daca lipseste respectul fata de statul de drept

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a atras atentia ca toate tarile participante la Summitul Initiativei celor Trei Mari trebuie sa respecte statul de drept, pentru ca investitiile nu ar avea sens, in caz contrat. Mai mult, Juncker a subliniat ca in momentul in care se vorbeste de statul de drept se aud stranuturi in sala. continuă pe Adevărul

Guvernul s-a implicat responsabil la Summitul celor Trei Mari

Premierul Viorica Dancila a subliniat astazi modul serios si responsabil in care Guvernul a pregatit participarea la Summitul Initiativa celor Trei Mari, remarcand, pe de alta parte, faptul ca si aceasta reuniune internationala a fost politizata intr-un mod total lipsit de responsabilitate si de etica de catre organizatori.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 89

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

Summitul celor Trei Mari, desfasurat la Bucuresti. Iohannis, mesaj pentru SUA: Suntem interesati sa mentinem o relatie transatlantica robusta / Romnia are potentialul de a fi o platforma energetica regionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la deschiderea summitului Initiativa celor Trei Mari, ca Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala si ca forumul de afaceri este un instrument deosebit de eficient prin stimularea proiectelor de investitii in regiune. Seful statului a avut si un mesaj pentru partenerii americani, spunand ca este nevoie de o relatie robusta. Presedintele a salutat prezenta autoritatilor si a companiilor americane la Bucuresti, unde un subiect fierbinte ramane legea offshore. La Bucuresti se desfasoara, luni si marti, Summitul celor Trei Mari - Marea Baltica, Marea Neagra si Marea Adriatica - un proiect care reuneste 12 tari, respectiv Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Lituania, Letonia, Polonia, Romania, Slovacia si Slovenia. Proiectul are ca obiectiv cooperarea in domeniul energetic, precum si in cel al infrastructurii de transport si de comunicatii intre statele membre.

SPP si SRI, in alera! Masuri speciale de securitate pentru Summitul celor Trei Mari. Iohannis: Summitul este organizat pe datorie

Masuri speciale de securitate in Capitala, incepand de duminica, pentru summitul care incepe luni. Sunt asteptati sefi de stat, prim-ministri, ministri de externe din 12 state tari.

Romnia gazduieste luni si marti Summitul celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al Afacerilor Externe, fiind organizat in Bucuresti si un forum de afaceri, informeaza Agerpres.

Summitul Initiativa celor Trei Mari incepe astazi

Cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, gazduit de presedintele Klaus Iohannis, incepe astazi la Bucuresti si se desfasoara timp de doua zile, fiind asteptati presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al Afacerilor Externe. Summitul are ca scop realizarea unor progrese pentru cresterea interconectivitatii in regiune, in trei domenii principale - energie, transporturi si digital.

Summitul Initiativei celor Trei Mari, la Bucuresti

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va participa pentru prima data la Summitul Initiativei celor Trei Mari luni si marti la Bucuresti, a informat vineri Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Summitul Initiativei celor trei mari: Asumarea de catre Romania a statutului de lider in proiectele strategice ale regiunii

Dupa aproape 4 ani de mandat, se contureaza iata, cu ocazie Summitului celor Trei mari de la Bucuresti, liniile majore strategice ale politicii externe a Romaniei construite de catre Presedintele Klaus Iohannis.

Anunt de ultima ora al Jandarmeriei, despre Summitul Initiativei celor Trei Mari

Jandarmeria Romana a declarat ca, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, va asigura ordinea publica pe toate traseele oficialilor, iar luptatori din cadrul Brigazii Speciale vor reprezenta rezerve de.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )