Libnet.ro
UNICEF

00:06

Realitatea lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Realitatea lui Liviu Dragnea

Vorbim cu totii engleza, dar nu-i intelegem pe englezi, spunea, la Sibiu, Jean-Claude Juncker. in Romania vorbim cu totii. Si nu ne intelegem decat ce ne baga in cap altii. O scrisoare semnata de Cristian Stefanescu. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea. Liviu Dragnea este invitat, de la ora 21,00, la Antena 3 / Emisiunea a inceput.

VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre si bate. Delir la Galati: Un grup de batausi umbla dupa PSD

In timpul mitingului de la Galati de sambata, Liviu Dragnea si liderii PSD au fost, din nou, huiduiti. La adunarea electorala a PSD participau aproximativ 10. 000 de persoane. in acelasi timp, in oras alte 4. 000 participau la un protest fata de principalul partid aflat la guvernare. Iritat, Liviu Dragnea a spus in timp ce se [] .

TVR risca o amenda uriasa, dupa emisiunea Viata Satului in care a aparut Liviu Dragnea

PNL solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea Viata Satului, difuzata de postul public de televiziune duminica, 13 mai 2019. Anuntul a fost facut pe Facebook de prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan. Deputatul a scris ca TVR risca [] .

LIVIU DRAGNEA: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, il va rechema in tara, dar daca s-a hotarat sa-l sustina in continuare, atunci il va pastra in functie.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri / Dragnea acuza din nou opozitia de fascism

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri. Se confisca tot lotul de marfa, nu e exclusa nici actiunea penala/ Dragnea acuza din nou opozitia de fascism

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea.

PNL cere Curtii Constitutionale sa invalideze mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea

Liberalii contesta la Curtea Constitutionala hotararea Camerei Deputatilor de validare a mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. PNL invoca faptul ca Dragnea a fost condamnat pentru o infractiune privind procesul electoral si a avut o pedeapsa accesorie privind interzicerea unor drepturi in dosarul referendumului. in aprilie 2016, seful PSD a fost condamnat la doi ani cu suspendare.

PNL solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala la Viata Satului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat ca va solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea Viata Satului. Obisnuit sa cumpere voturi inainte de alegeri, Dragnea a ramas in pana de idei si promite subventii mai mari la rosii, sustine Raluca Turcan care precizeaza ca regimul emisiunilor de promovare electorala este reglementat clar.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur (VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )