Libnet.ro
UNICEF

14:46

Viorica Dancila cere ancheta la SPP. Cine a sabotat intalnirea premierului cu Jean-Claude Juncker

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila cere ancheta la SPP. Cine a sabotat intalnirea premierului cu Jean-Claude Juncker

Este ancheta de proportii dupa incidentul de protocol de luniseara, cand intalnirea dintre Viorica Dancila si presedintele Comisiei Europene nu a mai avut loc. Premierul a cerut un raport amanuntit cu. continuă pe Antena3

Traian Basescu explica motivul pentru care premierul a ratat intalnirea cu Juncker: Daca Dancila avea protectie SPP, Serviciul tinea avionul in aer pana ajungea ea la aeroport

Premierul Viorica Dancila a ratat discutia cu presedintele Comisiei Europene, intarziind la intalnirea pe care ea insasi o solicitase. in opinia fostului presedinte Traian Basescu, acest lucru s-a.

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor, verificari la Aeroportul Baneasa dupa ce Viorica Dancila a ratat, luni, intalnirea cu Juncker

Gafa uluitoare a premierului Viorica Dancila de luni seara cand a ratat intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dupa ce a ajuns prea tarziu la Aeroportul Baneasa, atrage reactii in.

Viorica Dancila nu a ajuns la intalnirea cu Jean-Claude Juncker. Mesajul presedintelui CE

Gafa premierului Viorica Dancila nu i-a stricat presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nici buna dispozitie, nici parerea despre Romania. La dineul oficial de la Cotroceni, de luni seara, Juncker a vorbit cu entuziasm despre legaturile.

Viorica Dancila il asteapta pe Jean Claude Jucker la aeoport

Viorica Dancila va discuta astazi cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dupa ce aseara intalnirea a fost ratata. Premierul a ajuns in urma cu putin timp la aeroportul Baneasa, de unde.

O noua incercare: Premierul Viorica Dancila ar trebui sa se intalneasca cu Jean-Claude Juncker, marti, la Aeroportul Baneasa

Dupa esecul umilitor de luni seara, premierul Viorica Dancila mai incearca odata sa se vada cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. intalnirea este programata pentru ora 12:30 pe Aeroportul.

Viorica Dancila si Jean-Claude Juncker nu s-au mai intalnit. Care este explicatia oficiala

Intalnirea dintre Viorica Dancila si Jean-Claude Juncker, programata sa aiba loc imediat dupa aterizarea oficialului european, nu a mai avut loc. Urmare a unor informatii publicate in spatiul public.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Reuniunea a fost politizata, intr-un mod lipsit de etica

Viorica Dancila a criticat Administratia Prezidentiala, care a organizat la Bucuresti summitul Initiativei Celor TreiMari. Premierul spune ca acest eveniment international a fost.

Dupa o ora de asteptat la Aeroportul Baneasa, Viorica Dancila a reusit sa se intalneasca cu Jean-Claude Juncker (VIDEO)

Dupa ce ieri a ratat intalnit cu presedintele Comisiei Europene pentru ca a intarziat, premierul Viorica Dancila l-a asteptat pe Jean-Claude Juncker nu mai putin de o ora la Aeroportul Baneasa. A doua.

Surse: Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul lui Klaus Iohannis

Au aparut noi informatii despre scandalul fara precedent legat de faptul ca premierul Viorica Dancila nu s-a mai intalnit, luni, la aeroport cu presedintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker. Mai multe.

Viorica Dancila il SFIDEAZA pe Dragnea: Motivul pentru care premierul nu da OUG pe amnistie si gratiere

Premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au avut joi o intalnire cu Liviu Dragnea, la sediul PSD, ocazie cu care au discutat despre ordonanta de urgenta OUG) privind amnistia si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )