Libnet.ro
UNICEF

20:00

Comunitatile evreiesti din SUA sunt la curent cu rolul activ al Romaniei in combaterea antisemitismului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comunitatile evreiesti din SUA sunt la curent cu rolul activ al Romaniei in combaterea antisemitismului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut astazi o intrevedere cu o delegatie condusa de presedintele American Jewish Committee, David Harris, cu aceasta ocazie fiind evidentiat rolul activ al Romaniei in combaterea discriminarii, xenofobiei si antisemitismului, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Un start-up din SUA vrea sa atraga Qatar Airways in actionariatul sau

O companie aeriana start-up din Statele Unite i-a oferit o detinere de 25% din capitalul sau societatii Qatar Airways, potrivit directorului executiv al transportatorului din Golf, Akbar al-Baker, anunta Reuters, mentionand ca aceasta ar fi a doua sansa pentru compania din Qatar sa cumpere o participatie la un operator de transport din SUA.

Tranzactie: Nestle isi vinde fabrica de dulciuri din SUA catre Ferrero pentru 2,8 miliarde dolari

Grupul elventian Nestle isi vinde fabrica de dulciuri din SUA companiei italiene Ferrero, intr-o tranzactie de 2,8 miliarde de dolari. Aceasta este prima mare miscare a lui Mark Schneider din pozitia de CEO si un alt pas catre productia de alimente mai.

Guggenheim Investments: Urmatoarea recesiune din SUA - in 2019 sau 2020

Perspectivele economiei SUA in 2018 sunt pozitive, conform Guggenheim Investments, divizia globala de gestionare a activelor si de consultanta in investitii a Guggenheim Partners, care subliniaza insa ca ne indreptam spre etapele finale ale unui ciclu de afaceri, ceea ce va aduce o recesiune.

Doua batrane din Vaslui sunt dispuse sa isi doneze apartamentul! Ce vor la schimb

Doua batrane din Vaslui, de 89 ani, respectiv 91 de ani, au nevoie de cineva care sa aiba grija de ele. La schimb, acestea sunt dispuse sa plateasca cu propriul lor apartament de doua camere, de pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )