Libnet.ro
UNICEF

18:45

Crin Antonescu face o vizita in SUA: El va avea o interventie la Forumul American Jewish Committee

B1 B1,
Crin Antonescu face o vizita in SUA: El va avea o interventie la Forumul American Jewish Committee

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va face o vizita in SUA, el urmand sa sustina, marti, o interventie cu ocazia Forumului Global al organizatiei American Jewish Committee. Antonescu va sustine, marti, o . continuă pe B1

Crin Antonescu spera ca americanii sa uite ca a facut din Departamentul de Stat principalul sau adversar

Duminica aceasta, presedintele PNL, Crin Antonescu, pleaca intr-o vizita in Statele Unite ale Americii. Pe agenda vizitei sale nu se numara nicio intalnire cu vreun inalt oficial american. Semnalul este clar: administratia americana nu i-a iertat lui Crin Antonescu declaratiile critice repetate la adresa Statelor Unite.

Crin Antonescu va participa in SUA la o dezbatere despre antisemitism

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, va participa marti la dezbaterea cu tema in mijlocul furtunii - antisemitismul se intoarce in Europa cu ocazia Forumului Global al organizatiei American Jewish Committee desfasurat la Washington, a anuntat PNL intr-un comunicat de presa.

Crin Antonescu s-a nimerit cu Victor Ponta la Bistrita. Presedintele PNL: Nu am in aceasta seara programata nicio intalnire cu dl Ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu poposeste joi si vineri la Bistrita. Tot joi a sosit la Bistrita si primul ministru Victor Ponta, care va asista vineri la inaugurarea unei sectii a Spitalului Judetean de Urgenta si la un ceremonial militar. Cei doi s-au cazat la acelasi hotel, insa Crin Antonescu a precizat intr-o conferinta de presa ca nu are programata nicio intalnire cu Victor Ponta.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2899 seconds )