Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crin Antonescu face o vizita in SUA, unde va avea o interventie la Forumul American Jewish Committee

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu face o vizita in SUA, unde va avea o interventie la Forumul American Jewish Committee

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va face o vizita in SUA, el urmand sa sustina, marti, o interventie cu ocazia Forumului Global al organizatiei American Jewish Committee si sa aiba o serie de intalniri cu reprezentanti ai administratiei americane. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu face o vizita in SUA: El va avea o interventie la Forumul American Jewish Committee

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va face o vizita in SUA, el urmand sa sustina, marti, o interventie cu ocazia Forumului Global al organizatiei American Jewish Committee. Antonescu va sustine, marti, o .

Crin Antonescu va face o vizita oficiala in Statele Unite

Liderul PNL, Crin Antonescu va face marti o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii! Seful liberalilor participa la o dezbatere la Washington cu tema in mijlocul furtunii - antisemitismul se intoarce in.

Crin Antonescu spera ca americanii sa uite ca a facut din Departamentul de Stat principalul sau adversar

Duminica aceasta, presedintele PNL, Crin Antonescu, pleaca intr-o vizita in Statele Unite ale Americii. Pe agenda vizitei sale nu se numara nicio intalnire cu vreun inalt oficial american. Semnalul este clar: administratia americana nu i-a iertat lui Crin Antonescu declaratiile critice repetate la adresa Statelor Unite.

Crin Antonescu va participa in SUA la o dezbatere despre antisemitism

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, va participa marti la dezbaterea cu tema in mijlocul furtunii - antisemitismul se intoarce in Europa cu ocazia Forumului Global al organizatiei American Jewish Committee desfasurat la Washington, a anuntat PNL intr-un comunicat de presa.

PNL infirma acuzatiile Romania TV potrivit carora Crin Antonescu ar fi platit o taxa pentru a participa la Forumul Global Evreiesc

PNL infirma acuzatiile lansate de postul de televiziune Romania TV, controlat de Sebastian Ghita PSD), potrivit carora liderul liberalilor, Crin Antonescu, ar fi platit o taxa pentru a putea participa la Forumul Global Evreiesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )