Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis a primit distinctia Light Unto the Nations

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a primit distinctia Light Unto the Nations

Presedintele Klaus Iohannis a primit ieri, la Washington, distinctia Light Unto the Nations, premiu acordat de catre Comitetul Evreiesc American American Jewish Committee - AJC) sefilor de stat care s-au remarcat, de-a lungul timpului, prin promovarea valorilor democratice, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a primit distinctia Light Unto the Nations in cadrul Forumului Global American Jewish Committee: Lupta impotriva coruptiei noteaza un progres bun. Trebuie sa continuam

Presedintele Klaus Iohannis a primit, marti, din partea Forumului Global American Jewish Committee AJC), distinctia 'Light Unto the Nations', cea mai inalta distinctie a organizatiei, care se.

SUA il DECOREAZA luni pe Klaus Iohannis cu distinctia Light Unto the Nations: Ce MERITE are presedintele

Presedintele Klaus Iohannis va primi, luni seara, la Washington, distinctia Light Unto the Nations, oferita de Comitetul Americano-Iudeic, in semn de recunoastere pentru impactul international important.

Klaus Iohannis a primit la Washington distinctia Light Unto the Nations

Klaus Iohannis a primit distinctia Light Unto the Nations, cea mai inalta distinctie a organizatiei, din partea Forumului Global American Jewish Committee AJC), care se decerneaza unor.

FOTO. Klaus Iohannis a primit, in SUA, distinctia Light Unto the Nations: intarirea statului de drept, independenta justitiei si lupta anticoruptie sunt prioritatile mele

Apararea valorilor democratiei si ale statului de drept sunt principalele obiective ale presedintelui Iohannis, asa cum a declarat seful statului in cadrul evenimentului organizat de American Jewish Committee, unde a si primit distinctia Light Unto the Nations.

Presedintele Iohannis a primit, la Washington, distinctia Light Unto the Nations

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Washington, distinctia Light Unto the Nations, premiu acordat de catre Comitetul Evreiesc American American Jewish Committee - AJC) sefilor de stat care s-au remarcat, de-a lungul timpului, prin promovarea valorilor democratice.

Presedintele Iohannis a primit, la Washington, distinctia Light Unto the Nations

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Washington, distinctia Light Unto the Nations, premiu acordat de catre Comitetul Evreiesc American American Jewish Committee - AJC) sefilor de stat care s-au remarcat, de-a lungul timpului, prin promovarea valorilor democratice, noteaza News. ro.

Presedintele Klaus Iohannis va primi, luni, in SUA, distinctia Light Unto the Nations, pentru intarirea democratiei si a democratiei in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi decorat, luni, cu distinctia Light Unto the Nations, oferita de Comitetul Americano-Iudeic, in semn de recunoastere pentru impactul international important in domeniul pacii, securitatii, democratiei, promovarii valorilor umane.

Iohannis primeste luni in SUA distinctia Light Unto the Nations, pentru intarirea democratiei si statului de drept

Presedintele Klaus Iohannis va primi, luni seara, la Washington, distinctia Light Unto the Nations, oferita de Comitetul Americano-Iudeic, in semn de recunoastere pentru impactul international important in domeniul pacii, securitatii, democratiei, promovarii valorilor umane. Este primul eveniment la care seful statului participa in cadrul vizitei sale in SUA.

Klaus Iohannis incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis incepe, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis a inceput duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )