Libnet.ro
UNICEF

11:00

DANCILA: Este important sa las in urma elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA: Este important sa las in urma elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Scoala Gimnaziala din Santamarie Orlea, judetul Hunedoara, ca isi doreste ca acei elevi sa ajunga la facultate si sa faca performanta. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Dancila, elevilor dintr-o comuna din Hunedoara: Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi care sa ajunga la facultate

Viorica Dancila le-a spus elevilor scolii din comuna Santamaria Orlea, judetul Hunedoara, unde a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar, ca vrea sa ajunga la facultate si sa faca performanta cat mai multi dintre ei. Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate, a afirmat Dancila.

Viorica Dancila, la deschiderea noului an scolar: Pentru mine, ca prim-ministru, este important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Scoala Gimnaziala din Santamarie Orlea, judetul Hunedoara. Cu aceasta ocazie, sefa Guvernului a declarat ca.

Totul despre anul scolar 2019-2020: anul cu cel mai mic numar de elevi din`90 incoace Structura, calendarul examenelor nationale si problemele nerezolvate

Anul scolar 2019-2020 care incepe luni marcheaza un record negativ postdecembrist in evolutia efectivelor de elevi din invatamantul preuniversitar, fiind pentru prima data cand numarul acestora scade sub trei milioane. Astfel, doar 2,8 milioane de elevi incep de luni cursurile anului scolar 2019-2020, iar la catedra sunt 215. 289 de profesori. Ministerul Educatiei ii asteapta in 17. 464 de scoli, dintre care 6. 293 au personalitate juridica, iar 11. 171 sunt structuri arondate acestora.

Mesajul Vioricai Dancila pentru elevi, la inceput de an scolar

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Scoala Gimnaziala din Santamarie Orlea, judetul Hunedoara, ca isi doreste ca acei elevi sa ajunga la facultate si sa faca performanta. Pentru mine, ca prim-ministru, este important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate si sunt mandra de aceasta mostenire, a spus Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )