Libnet.ro
UNICEF

12:00

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS contrazice Politia Romana: Nu noi identificam locul telefonului! (VIDEO)

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL STS contrazice Politia Romana: Nu noi identificam locul telefonului! (VIDEO)

Primele explicatii ale Serviciului de Telecomunicatii Speciale cu privire la cele trei apeluri la 112 facute de adolescenta care a disparut miercuri, in judetul Olt. STS spune ca politia a avut informatie de. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS nu a localizat corect apelul uneia din fetele ucise, care a apucat sa sune la 112. Politia: Serviciul de Telecomunicatii Speciale ne-a dat trei adrese gresite (VIDEO)

Cele mai recente declaratii ale oficialilor Politiei Romane cu privire la crimele din Caracal paseaza responsabilitatea catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Potrivit purtatorului de cuvant al.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS sustine ca a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si litera legii (VIDEO)

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si litera legii in cazul fetei ucise la Caracal, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, purtatorul.

Un sindicat din Politie ii cere presedintelui Iohannis convocarea CSAT, dupa crima din Caracal: Ce se intampla in Politia Romana este un atentat la siguranta nationala

Sindicatul politistilor Europol ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa convoace o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a analiza situatia din Politia Romana, unde sefii nu fac nimic altceva decat sa execute ordinul primit de la partid si s-a ajuns chiar la momentul in care siguranta nationala este pusa in pericol.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS a publicat hartile triangulatiilor celor trei apeluri facute de adolescenta Alexandra Macesanu. Ce aratau ele (FOTO)

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a publicat noi informatii cu privire la modalitatea in care s-a facut localizarea apelurilor adolescentei Alexandra Macesanu. in cazul de fata a fost.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce a spus DIICOT, in luna aprilie, cu privire la disparitia primei fete. Si ea ar fi sunat de la fata locului. Concluzia halucinanta a anchetatorilor

Intr-un comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), din luna aprilie, se preciza ca Mihaela Luiza Melencu - cealalta adolescenta disparuta la Caracal.

Pop, despre cazul de la Caracal: STS a procedat corect, fara nicio abatere

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a organizat o declaratie de presa pentru lamurirea aspectelor vehiculate in spatiul public cu referire la implicarea institutiei in gestionarea apelurilor de urgenta receptionate in contexul tragediei din Caracal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )