Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila: Aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni! Eu cred in Dumnezeu

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni! Eu cred in Dumnezeu

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatoruldin satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ca participa la astfel de. continuă pe Antena3

Dancila: Cred in Dumnezeu. Cei care au credinta sunt oameni mult mai buni

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii Taierea Ca.

Victor Ponta, mesaj ironic catre premierul Dancila: Fara suparare, tu chiar ti-ai gresit meseria

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris un mesaj plin ironie la adresa premierului Viorica Dancila in care sugereazaca si-a gresit meseria in momentul in care a intrat in politica. Fara.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

LUDOVIC ORBAN: Viorica Dancila este complet rupta de realitatea societatii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca premierul Viorica Dancila este complet rupta de realitatea societatii romanesti si ca este inconjurata de oameni care o impiedica sa vada adevarul. Orban a afirmat ca Dancila este produsul lui Dragnea, care probabil o considera un rebut.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, iar celorlalti le ureaza succes in campanie.

VIORICA DANCILA: O sa negociem astfel incat sa mergem mai departe

Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu, noi discutii esuate cu Viorica Dancila. ALDE decide astazi daca iese de la guvernare Conducerea PSD, convocata in Comitetul Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut discutii, luni, cu premierul Viorica Dancila, la Guvern. Negocierile intre cei doi lideri ai coalitiei au esuat, in conditiile in care premierul nu a venit cu o propunere de restructurare a Guvernului sau cu un nou program de guvernare, au declarat pentru Mediafax surse politice. Conducerea ALDE se reuneste de la ora 16. 00 si ar putea decide iesirea de la guvernare. De asemenea, liderii PSD au fost convocati de Viorica Dancila in sedinta a Comitetului Executiv, pentru ora 17. Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea guvernare PSD fara cap.

VIORICA DANCILA: Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator cu cea de sabotaj

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator intre partide cu cea de sabotaj, sustinand ca seful statului nu intelege ca Romania are nevoie de maturitate din partea clasei politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )