Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila a ales sa isi lanseze campania de strangere de semnaturi in judetul Satu Mare: Presedintele trebuie sa uneasca Bucurestiul de toate colturile tarii (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila a ales sa isi lanseze campania de strangere de semnaturi in judetul Satu Mare: Presedintele trebuie sa uneasca Bucurestiul de toate colturile tarii (FOTO)

La o zi de validarea oficiala drept candidat al PSD in alegerile prezidentiale, Viorica Dancila s-a deplasat in judetul Satu Mare, la Racsa, unde a dat startul campaniei de strangere de semnaturi. intr-un. continuă pe B1

SATU MARE: Viorica Dancila si-a lansat campania de strangere de semnaturi pentru prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, si-a lansat campania de strangere de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale duminica, in comuna Racsa, fiind intampinata de localnici cu paine si sare, dar si cu un pahar din traditionala palinca.

Satu Mare: Dancila si-a lansat campania de strangere de semnaturi pentru prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, si-a lansat campania de strangere de semnaturi pentru c.

Viorica Dancila, mai frumoasa inainte de campanie. Premierul si-ar fi facut o operatie estetica

Pregatirile sunt in toi pentru campania electorala, iar ele nu tin doar de indeplinirea atributiunilor, in cel mai scurt timp, sau selectarea unor promisiuni rezonante, ci si de exterior. Spre exemplu, surse politice au declarat ca premierul Viorica Dancila si-ar fi facut o operatie estetica, cu putina vreme inainte de a intra in campania electorala.

Stenograme din CEX. Viorica Dancila incearca mobilizarea PSD: Este ultima carte a acestui partid.Nu vreau sa cred in procente de 8% sau 10%

Cu o zi inainte de a fi desemnata oficial candidat la prezidentiale, premierul Viorica Dancila le-a cerut liderilor PSD sa se mobilizeze exemplar pentru campania electorala, altfel un scor de sub 25%, ar fi un dezastru, sustin surse din CEX pentru Adevarul.

VIORICA DANCILA: Transporturile, energia sau mediul - de interes pentru Romania

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat miercuri ca, in cadrul intalnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis ca transporturile, energia sau mediul reprezinta domenii de interes pentru Romania in ceea ce priveste portofoliul viitorului comisar european care ii revine.

Viorica Dancila: Nu i-am reprosat nimic Anei Birchall. I-am explicat ca vreau pe cineva din randul magistratilor, cineva care nu este inregimentat politic (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, dupa sedinta CEX a PSD, care sunt persoanele desemnate sa ocupe functiile vacante din Guvern si a explicat de ce a ales sa o inlocuiasca pe Ana Birchall cu Dana Girbovan la.

VIDEO Viorica Dancila a fost votata unanim candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine

Viorica Dancila a fost desemnata sambata, printr-un vot unanim al Congresului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine, a spus, referindu-se la principalii sa contracandidati, Iohannis si Barna, Viorica Dancila, care si-a facut intrarea la congres pe acordurile melodiei Eye of the Tiger. Codrin Stefanescu: PSD si-a lansat candidatul la prezidentiale; sefii din teritoriu sa-si asume rezultatul final.

Viorica Dancila vine cu o noua gafa, pe masura functiei de stat pe care o viseaza. Bunul simt si violenta nu sunt caracteristice poporului roman

Viorica Dancila revine! Premierul Romaniei nu e degeaba, cum ar spune majoritatea romanilor. Aceasta ofera o portie de stand-up de calitate, facut involuntar. Daca altii platesc sa rada copios la show-uri amuzante, unii deschid televizorul si o asteapta peViorica Dancila. Ce gafa monumentala a mai facut acum? Viorica Dancila, gafa monumentala Chiar daca multi au .

VIORICA DANCILA: Am convingerea ca pot castiga in fata lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, dupa ce Congresul PSD i-a validat candidatura la Presedintie, ca are convingerea ca poate castiga in fata lui Klaus Iohannis, apreciind ca Romania este pregatita pentru primul presedinte femeie.

VIORICA DANCILA: Am pornit o lupta impotriva criminalitatii si nu ma voi opri

Prim-ministrul Viorica Dancila, presedinte al Partidului Social Democrat, a declarat sambata, imediat dupa ce a fost desemnata candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale, ca va lupta cu toate puterile pentru combaterea traficului de persoane, a violentei domestice si a abuzurilor asupra copiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )