Libnet.ro
UNICEF

14:47

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

B1 B1,
Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua. continuă pe B1

Ziua Z. Guvernul adopta OUG pe Legile Justitiei. Augustin Lazar: Va afecta dosarul violentelor din 10 august

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat luni dimineata Ordonanta privind legile justitiei, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare. Guvernul este asteptat astazi sa adopte Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia.

Ordonanta pe legile justitiei a fost adoptata. Toader: Se incheie dezbaterea pe Legile Justitei

Guvernul a adoptat astazi Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat, luni dimineata actul normativ, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

Demisie-surpriza in Ministerul Justitiei chiar in ziua in care Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Un secretar de stat din cadrul Ministerului Justitiei si-a dat demisia chiar in dimineata in care Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei. Mai avem la MJ doi secretari de stat, dou.

Protest in Piata Victoriei dupa ce Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei

Cateva zeci de persoane participa, luni seara, la un protest in Piata Victoriei din Capitala. Oamenii au iesit in strada pentru a contesta ordonanta de urgenta de modificare a legilor Justitiei, adoptata de.

Guvernul va da, luni, OUG pe LEGILE JUSTITIEI

Executivul PSD e hotarat sa schimbe Legile Justitiei. in prima zi a saptamanii viitoare este programata o sedinta de Guvern in cadrul careia se va da OUG pe Legile Justitiei. Ministrul de Externe,.

Guvernul a adoptat OUG pentru Legile Justitiei

ACTUALIZARE - Toader: Eu nu am mers la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, la finalul sedintei de Guvern, ca nu a fost la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare. ------ *ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, a declarat ministrul Tudorel Toader la Palatul Victoria. ------ Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

Robert Cazanciuc (PSD): Nu a cerut Comisia de la Venetia OUG pe Legile Justitiei / A existat lipsa de dialog

Fostul ministru al Justitiei Robert Cazanciuc a declarat, luni, ca nu a existat dialog in privinta unei OUG care modifica Legile Justitiei. Senatorul PSD a precizat ca actul normativ a fost adoptat rapid, desi Comisia de la Venetia a cerut doar clarificari, nu si o Ordonanta de urgenta, scrie Mediafax.

OUG pe legile Justitiei va fi adoptata luni dimineata de Guvern. Viorica Dancila pleaca apoi in Turcia, pentru o intalnire cu Erdogan

Guvernul se va reuni luni dimineata, de la ora 9. 00, intr-o sedinta extraordinara, pentru a adopta o ordonanta de urgenta care sa puna in acord Legile Justitiei cu solicitarile Comisiei de la Venetia. OUG a fost anuntata de Tudorel Toader imediat dupa intalnirea de la Bruxelles cu liderii europeni.

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )