Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liviu Avram: Dragnea si-a angajat Inspectia Judiciara ca avocat. Cum poate scapa doar el de condamnari

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: Dragnea si-a angajat Inspectia Judiciara ca avocat. Cum poate scapa doar el de condamnari

In pofida retoricii turbate pe care o utilizeaza in ultima vreme, Liviu Dragnea, asistat de avocat, nu a reusit sa gaseasca nimic ilegal in protocoalele semnate intre Parchet si SRI. Asa ca si-a angajat, drept casa de avocatura, o institutie care are alte indatoriri: Inspectia Judiciara. Miza e colosala: emiterea unei ordonante prin care sa scape de condamnari doar Liviu Dragnea. Solutie juridica exista si se pare ca e deja pusa in opera. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea si-a angajat avocat: Inspectia Judiciara. Cum poate scapa doar el de condamnari

In pofida retoricii turbate pe care o utilizeaza in ultima vreme, Liviu Dragnea, asistat de avocat, nu a reusit sa gaseasca nimic ilegal in protocoalele semnate intre Parchet si SRI. Asa ca si-a angajat, drept casa de avocatura, o institutie care are alte indatoriri: Inspectia Judiciara. Miza e colosala: emiterea unei ordonante prin care sa scape de condamnari doar Liviu Dragnea. Solutie juridica exista si se pare ca e deja pusa in opera.

G4Media: Sefa inaltei Curti, reclamata si anchetata de Inspectia Judiciara

Sefa inaltei Curti, Cristina Tarcea, a fost reclamata la Inspectia Judiciara pentru ca nu a convocat sedinta Colegiului de conducere al institutiei imediat dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea privind organizarea judiciara. Potrivit G4Media, miza acestei sedinte este schimbarea completelor de judecata din instanta suprema, inclusiv cel care va da sentinta finala pentru Liviu Dragnea.

Inspectia Judiciara, o noua actiune disciplinara fata de Laura Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a anuntat vineri ca a exercitat o actiune disciplinara fata de fostul procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi pentru nerespectarea confidentialitatii lucrarilor. Inspectorii judiciari.

Inspectia Judiciara exercita o noua actiune disciplinara impotriva Laurei Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a anuntat vineri ca a exercitat o actiune disciplinara impotriva fostului procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi, dupa ce aceasta ar fi inserat intr-un comunicat de presa pasaje din inregistrarile discutiilor purtate la sediul DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )