Libnet.ro
UNICEF

00:06

OUG pentru operationalizarea Sectiei de anchetare a magistratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG pentru operationalizarea Sectiei de anchetare a magistratilor

Guvernul a adoptat, in sedinta de astazi, o Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati, care va fi infiintata ca urmare a modificarii Legii privind organizarea judiciara, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader: Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei de ancheta a magistratilor, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca in sedinta de Guvern s-a adoptat OUG pentru infiintarea sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor.

Tudorel Toader: Guvernul a adoptat OUG pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru operationalizarea sectiei privind infractiunile din Justitie, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa sedinta Executivului.

Guvernul a dat OUG pentru sectia speciala de anchetare a magistratilor. Ce spunea in vara Comisia de la Venetia pe acest subiect

Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati, care va fi infiintata ca urmare a modificarii Legii privind organizarea judiciara, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )