Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Radulescu (PSD), despre violentele din Franta: Nenea Juncker, colegul Timmermans, nu reactionati?

Hotnews Hotnews,
 Catalin Radulescu (PSD), despre violentele din Franta: Nenea Juncker, colegul Timmermans, nu reactionati?

Deputatul PSD Catalin Radulescu a reactionat duminica, pe Facebook, in legatura cu protestele violente din Franta, intrebandu-se cum de nenea Juncker, colegul Timmermans nu reactioneaza rupandu-si hainele de pe ei, cerand MCV si in Franta sau condamnand guvernul francez si a jandarmeriei. continuă pe Hotnews

Serban Nicolae, despre protestele din Franta: Sunt sigur ca Parlamentul European va reactiona in regim de urgenta si va adopta o rezolutie dura. Jean Claude, Franz, Manfred, nimic? Facem ciocu mic ca la coruptia la nivel inalt din Franta

Senatorul PSD Serban Nicolae afirma ironic, intr-o postare pe Facebook, referindu-se la protestele din Franta soldate cu sute de raniti ca este sigur ca Parlamentul European va reactiona in regim de urgenta.

Gerea, ALDE, dupa protestele din Franta: Ce au de zis acum cei din opozitie, marii deontologi care acuzau jandarmii romni? Vor face sesizari la ONU?

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea s-a intrebat, duminica, in legatura cu protestele de sambata din Franta, unde sunt marii lideri ai UE care sa condamne violentele manifestatiilor de acolo, asa cum au facut in cazul Romaniei, in luna august, transmite Mediafax.

Deputatul mitraliera, dupa violentele din Franta: Ipocritilor, de ce puneti conditionalitati Romaniei, unde nu sunt asasinate politice, nu sunt atentate?

Deputatul PSD Catalin Radulescu a reactionat, duminica, pe Facebook, pe tema protestelor violente din Franta, intrebandu-se cum de Uniunea Europeana nu reactioneaza, cerand MCV si in Franta.

Deputat PSD, despre conditiile impuse pentru aderarea la Schengen:Sunt chestiuni tehnice pe care Romania le-a facut

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat joi ca raportul MCV este nedrept, neloial si ipocrit fata de Romania, el subliniind ca nu este in regula ca tarile sa fie tratate cu dubla.

Toate razboaiele deputatului AKM. Cu cine se cearta Catalin Radulescu, de la protestatari si UE la limba romana

Catalin Radulescu a intrat iar in vizorul opiniei publice, facand o serie de declaratii acide la adresa Uniunii Europene. Acesta a avertizat colegii din alte tari ca Romania este locul in care a aparut prima scriere din lume si i-a somat, astfel, sa nu mai compare istoria romaneasca cu istoria lor. Radulescu nu este, insa, la prima perla, osciland de-a lungul timpului intre un limbaj agresiv si unul presarat cu erori gramaticale.

Dancila critica raportul MCV, dar spune ca ramnerea Romniei n UE este singura cale: i rog pe cei care vorbesc despre iesirea din UE sa dea dovada de responsabilitate

In prima sedinta de guvern dupa raportul extrem de critic al Comisiei Europene, premierul Viorica Dancila a spus ca este dezamagita si ca acesta aduce atingere suveranitatii nationale, opinia expertilor romani fiind ignorata. Pe de alta parte, Dancila a spus ca Romania ramane un membru stabil al Uniunii Europene si i-a rugat pe cei care vorbesc despre iesirea din UE sa dea dovada de responsabilitate.

Ion Cristoiu, despre razboiul din politica: Daca pica Guvernul? Nu cred. Cred ca s-a renuntat si la acest plan

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in emisiunea 100 de minute despre numirea Ecaterinei Andronescu ca ministru al Educatiei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul. Iohannis a intarziat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )