Libnet.ro
UNICEF

07:45

A doua zi a Summitului Initiativei celor Trei Mari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A doua zi a Summitului Initiativei celor Trei Mari

A doua zi a Summitului Initiativei celor Trei Mari - la care iau parte presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al Afacerilor Externe - a inceput, astazi, la Palatul Cotroceni, unde presedintele i-a primit pe participanti, de la orele 11. 00 avand loc o sesiunea plenara pe domeniile energie, transporturi si interconexiune digitala. continuă pe Ziarul Bursa

A doua zi a Summitului Initiativei celor Trei Mari

A doua zi a Summitului Initiativei celor Trei Mari - la care iau parte presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al Afacerilor Externe - a inceput, astazi, la Palatul Cotroceni, unde presedintele i-a primit pe participanti, de la orele 11. 00 avand loc o sesiune plenara pe domeniile energie, transporturi si interconexiune digitala.

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis: inalta consideratie pentru Presedintele Romaniei si aprecierea deosebita a partii americane pentru rezultatele Summitului Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cu prilejul participarii acestuia la Summitul Initiativei celor Trei Mari, gazduit la.

Iohannis, la Forumul Initiativei celor Trei Mari: Romania are potentialul de a deveni o platforma energetica

Presedintele Klaus Iohannis gazduieste, luni si marti, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care participa, printre altii, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente, un.

Dancila, atac la Iohannis, pentru ca nu a fost invitata la Summit-ul Initiativei celor Trei Mari: Si aceasta reuniune este politizata

Premierul Viorica Dancila a afirmat, marti, la inceputul sedintei de guvern, ca este regretabil faptul ca se folosesc evenimente precum summit-ul Initiativei celor Trei Mari in jocuri politice, in detrimentul intereselor Romaniei, aducand costuri de imagine pentru tara noastra.

Propunerile Romaniei pentru summit-ul Initiativei celor Trei Mari

Reuniunea la nivel inalt de la Bucuresti a Initiativei celor Trei Mari, ce se desfasoara luni si marti, urmareste sa acorde sustinere politica statelor participante pentru o lista regionala de proiecte de interconectare in domeniile energiei, transporturilor si digital.

Anunt de ultima ora al Jandarmeriei, despre Summitul Initiativei celor Trei Mari

Jandarmeria Romana a declarat ca, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, va asigura ordinea publica pe toate traseele oficialilor, iar luptatori din cadrul Brigazii Speciale vor reprezenta rezerve de.

Summitul Initiativei celor Trei Mari, la Bucuresti

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va participa pentru prima data la Summitul Initiativei celor Trei Mari luni si marti la Bucuresti, a informat vineri Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Ce castiga Romania in urma Summit-ului Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis a fost gazda summitului celor Trei Mari - Marea Baltica, Marea Neagra si Marea Adriatica -, un proiect care a reunit 12 tari, plus invitati din SUA, Germania si Comisia Europeana, eveniment la care s-au luat mai multe decizii importante.

Summitul Initiativei celor trei mari: Asumarea de catre Romania a statutului de lider in proiectele strategice ale regiunii

Dupa aproape 4 ani de mandat, se contureaza iata, cu ocazie Summitului celor Trei mari de la Bucuresti, liniile majore strategice ale politicii externe a Romaniei construite de catre Presedintele Klaus Iohannis.

OFICIAL UNGAR dezvaluie planul lui VIKTOR ORBAN in cadrul Initiativei celor Trei Mari! Extinderea controlului prin intermediul Grupului de la VISEGRAD

Presedintele Comisiei de politica externa a Parlamentului Ungariei, Zsolt Nemeth, considerat mana dreapta a premierul Vikto Orban, a anuntat intr-un interviu ca prioritatea Ungariei in cadrul Initiativei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )