Libnet.ro
UNICEF

06:30

Junker si Iohannis, ironii la situatia din Romania:Nu sunt multumit de tot ce se intampla / Suntem doi

Adevărul Adevărul,
Junker si Iohannis, ironii la situatia din Romania:Nu sunt multumit de tot ce se intampla / Suntem doi

300 de tineri din state membre ale Uniunii Europene au avut ocazia sa adreseze intrebari presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si presedintelui Klaus Iohannis in cadrul unui dialog organizat cu ocazia summit-ului de la Sibiu. continuă pe Adevărul

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

Orasul din Romania in care strazile sunt spalate, chiar daca afara ploua cu galeata

Autoritatile dintr-un oras din Romania au dat dovada de exces de zel si s-au apucat sa spele strazile, desi afara ploua cu galeata. Cu trei zile inaintea summit-ului de la Sibiu, autoritatile sunt in alerta maxima. E mobilizare generala pe strazi, dar unele gesturi sfideaza ridicolul. Pana si strazile au parte de un tratament special, [] .

Locul sfant din Romania in care nu a mai intrat nimeni de 34 de ani

In acest loc sfant din Romania nu a mai intrat nimeni de trei decenii. Este vorba despre sinagoga din cartierul timisorean Fabric, construita in perioada 1897-1899, si care a fost inchisa in anul 1985 pe.

PSD, mesaj catre tinerii din Romania: Calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara!

Tineri din Romania, calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara, sustine PSD. Platiti doar 5% avans din creditul imobiliar pentru a achizitiona locuinta. Programul este finantat cu.

Justitia din Romania, motiv de ingrijorare pentru Franta: ce spun sursele

Cu mai putin de 48 de ore inainte de summitul informal al Uniunii Europene de la Sibiu, surse de la Palatul Elysee au confirmat ingrijorarea Frantei pentru starea deplorabila a justitiei de la noi. Joi, va avea loc la Sibiu summitul informal al Uniunii Europene. in acel context, va fi prezent si presedintele Frantei, Emmanuel [] .

INIMA lui JEAN PALER A CEDAT! Tragedie pe SCENA TEATRULUI din Romania!

Lumea teatrului din Romania, zguduita de o veste trista! Marele actor Jean Paler a lesinat pe strada din cauza problemelor de sanatate. Chiar el a vorbit despre problemele la inima care par ca nu-i mai dau.

Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Primarii din Romania au la dispozitie 5 miliarde de lei in 2019 pentru investitii prioritare, in cadrulFondului de Dezvoltare si Investitii, anunta eurocandidata PSD Rovana Plumb Pe 26 mai, vor avea.

Iohannis, declaratie dupa reuniunea PPE: Alegerile din 26 mai sunt despre apararea valorilor fundamentale ale UE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat joi, dupa reuniunea PPE de la Sibiu, ca alegerile inseamna mult mai mult decat alegerea unui nou Parlament European, scrutinul fiind in acceptiunea sefului statului despre apararea valorilor fundamentale.

Zece teme prezente in discutiile candidatilor la alegerile europarlamentare pe care nu le regasim in discursurile din Romania

Criza refugiatilor, migratia, atacurile teroriste din mai multe state europene, schimbarile climatice, somajul, bugetul Uniunii, energia, tendintele populiste sau influenta Rusiei- sunt doar cateva teme care se regasesc in dezbaterile electorale din UE. Ar mai fi economia si investitiile, democratizarea functionarii UE, Europa cu mai multe viteze, securitate, politica externa, Brexit s. a. Toate acestea se discuta aprins in aceste zile de catre candidatii altor state la alegerile europarlamentare. Cu siguranta, asemenea dezbateri vor avea loc in perioada campaniei electorale si in tara noastra. Trebuie doar sa mai asteptam putin.

Presa straina despre summit-ul de la Sibiu: Conflictele politice din Romania in prim plan la summit-ul UE/ Liviu Dragnea- adevarata forta politica din spatele premierului

Problemele politice ale Romaniei au fost reluate joi, dupa ce presedintele i-a criticat pe unii dintre politicienii tarii pentru atacarea institutiilor europene si subminarea pozitiei in Uniunea Europeana. Principalul subiect care a creat cele mai mari controverse a fost o lege propusa recent de PSD, care ar acorda amnistie politicienilor acuzati de coruptie, printre care seful PSD, Liviu Dragnea, considerat adevarata forta politica din spatele premierului Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )