Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila, despre aderarea la Schengen: Din punct de vedere tehnic,tara noastra indeplineste toate criteriile

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre aderarea la Schengen: Din punct de vedere tehnic,tara noastra indeplineste toate criteriile

Premierul Viorica Dancila a vorbit in deschiderea sedintei din Guvern de vineri despre declaratia presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care a spus ca isi doreste ca Romania sa adere la. continuă pe Antena3

Politic show: Cum poate fi dat jos Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor dupa ce PSD a pierdut majoritatea. Ponta pregateste razbunarea; Viorica Dancila, despre recentele plecari din PSD: Nu are domnul Ponta puterea sa ne puna n dificultate; Corina Cre

Prieteni si dusmani, cu mana in buzunarul lui Tariceanu. Moneda cu care se fac marile tranzactii. in ciuda evidentelor, figuri publice care au. Fost politician, zis Contele, condamnat la inchisoare de Judecatoria Cluj. Zambra Iosipescu, zis Contele, a fost condamnat.

Cum s-a salvat din punct de vedere financiar Lance Armstrong

Fostul ciclist american Lance Armstrong, care este in mijlocul unor procese de despagubire de milioane dolari pentru cazul sau de dopaj, a anuntat ca, o investitie in Uber Technologies Inc, i-a salvat familia din punct de vedere financiar, relateaza Reuters.

Viorica Dancila, despre discutiile cu Jean-Claude Jucker: Romania indeplineste toate criteriile pentru intrarea in Spatiul Schengen(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern ca intrarea Romaniei in Spatiul Schengen este un act de normalitate si a salutat faptul ca presedintele Comisiei Europene,.

Ce spun Juncker si Dancila despre razboiul politic din Parlament si pierderea majoritatii in Camera

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si premierul Viorica Dancila au declarat, miercuri, faptul ca PSD si ALDE au in continuare majoritatea care asigura stabilitatea Guvernului, cu toate ca in Camera Deputatilor coalitia are probleme privind trecerea propriilor proiecte dupa ultimele demisii.

Deputat european: Viorica Dancila a mintit cu privire la modernizarea din fonduri europene a centurii Bucurestiului

Viorica Dancila a mintit atunci cand a afirmat ca este gata dosarul privind modernizarea din fonduri europene a centurii Bucurestiului la nivel de autostrada si ca va fi transmis Comisiei Europene in data de.

Viorica Dancila: Romania si-a luat angajamentul de a adera la zona euro pana in 2024

Aderarea Romaniei la zona euro este un angajament luat de autoritati pentru a fi indeplint pana in 2024, a anuntat premierul Viorica Dancila de la Bruxelles. Romania si-a luat angajamentul de a adera la.

Va adopta Guvernul amnistie si gratiere pana la finalul anului? Viorica Dancila ofera un raspuns transant

Premierul Viorica Dancila a avut joi o intalnire cu liderul PSD, la Parlament, pentru a discuta daca va exista o sesizare la CCR pe motivul intarzierii lui Klaus Iohannis de a numi cei doi ministri remaniati. intrebata insa despre posibilitatea unei ordonante pe amnistie si gratiere, Viorica Dancila a avut un raspuns negativ ferm. Aceasta a insistat ca pe masa sa nu se afla in acest moment niciun astfel de proiect.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA despre preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE: Ce se intampla pe 12 decembrie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca pe data de 12 decembrie va prezenta in Parlament forma finala a programului presedintiei Consiliului Uniunii Europene, care va.

Dancila, despre inghetarea salariilor: Speculatii nefondate

ACTUALIZARE - Dancila: Continuam programul Start Up Nation intr-o forma simplificata, care sa raspunda mai bine asteptarilor tinerilor Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, in debutul sedintei de Guvern ca programul Start Up Nation va continua intr-o forma simplificata, care sa raspunda mai bine asteptarilor tinerilor. Vor primi finantare 10. 000 de proiecte, iar fiecare beneficiar va putea primi 200. 000 de lei. ------- Majorarea salariului minim va fi discutata in sedinta de Guvern de astazi si va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2019, a anuntat premierul Viorica Dancila. Ea a catalogat drept speculatii nefondate informatiile potrivit carora salariile si pensiile vor fi inghetate anul viitor.

Viorica Dancila, mesaj de la Bruxelles: Vom avea ocazia de a reconfirma statutul nostru european

Prim-ministrul Viorica Dancila a vorbit, marti, la Bruxelles despre preluareaPresedintiei Consiliului Uniunii Europene. Vom avea ocazia de a reconfirma statutul nostru european, cautand sa avans.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )