Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Klaus Iohannis: Sunt multe actiuni ale presedintelui care pot imbraca forma tradarii

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Klaus Iohannis: Sunt multe actiuni ale presedintelui care pot imbraca forma tradarii

Liviu Dragnea a confirmat, duminica, la Sinteza zilei existenta documentului conceput de juristi ai PSD in care Klaus Iohannis este acuzat de inalta tradare. Liderul PSD afima ca exista multe actiuni ale. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj-soc pentru presedinte, in direct, la Sinteza zilei

In finalul editiei de duminica a emisiunii Sinteza zilei, Liviu Dragnea a tinut sa scrie un mesaj pentru presedintele Klaus Iohannis pe una dintre foile folosite pentru a arata rezultatele economice ale.

Liviu Dragnea stie ce a discutat Iohannis cu liderii PNL: Mie lasati-mi ALDE, ca ma ocup personal sa ii RUPEM din coalitie!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, afirma ca are informatii de la intalnirea dintre Klaus Iohannis si liderii PNL. Dragnea a sustinut, la Antena 3, ca seful statului le-ar fi spus l.

Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi TIPAT la Viorica Dancila, la telefon, pe tema rectificarii bugetare

Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorica Dancila i-a spus ce a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul i-ar fi relatat liderului PSD ca seful statului a tipat de nenumarate ori la ea.

Cristian Preda, atac dur la Klaus Iohannis: Azi a uitat ca nu vrea sa semene cu Basescu

Europarlamentarul Cristian Preda comenteaza ca, de aproape patru ani, Klaus Iohannis cauta sa arate ca nu seamana cu Traian Basescu, insa astazi a uitat de asta si s-a dus la o reuniune a PNL. De.

Liviu Dragnea: Exista un document, pregatit de unii colegi din PSD, ce l-ar putea acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca un document pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare a fost finalizat, dar ca in cadrul coalitiei nu s-a luat.

Liviu Dragnea explica de ce a fost redus, de fapt, bugetul lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, cum arata bugetele taiate ale Administratiei Prezidentiale, SRI, SPP si STS dupa rectificarea anuntata de premierul Viorica Dancila. Din datele.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis poate fi anchetat!

Klaus Iohannis nu poate da nimanui nici lectii de morala, nici lectii de anticoruptie, a declarat duminica, la Sinteza zilei, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis nu poate da nimanui nici lectii de morala, nici.

Liviu Dragnea nu exclude o candidatura la Cotroceni. De ce ar putea sa-i declare razboi lui Iohannis

Liviu Dragnea nu a exclus, duminica, la Sinteza zilei posibilitatea de a fi candidatul PSD la presedintie in 2019 si a afirmat ca din aceasta cauza presedintele Klaus Iohannis a dat ordin pe unitate sa-l di.

Dragnea: Klaus Iohannis este disperat si s-a umplut de ridicol

Liviu Dragnea a afirmat, duminica, la Sinteza zilei ca presedintele Klaus Iohanis a avut o iesire ridicola la Consiliul National al PNL de sambata, deoarece este disperat ca va pierde alegerile. Iohannis.

Dragnea, ATAC DUR la adresa PNL: E un partid PRES!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat, duminica seara, un atac extrem de dur la adresa principalului partid de opozitie. El a sustinut ca sunt multi liberali nemultumiti de atitudinea presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )