Libnet.ro
UNICEF

12:45

Condamnarea din dosarul angajarilor fictive: PNL si USR i cer demisia lui Dragnea / Orban: Romnia nu mai poate fi sufocata de un individ si de clanul sau dominant

Hotnews Hotnews,
 Condamnarea din dosarul angajarilor fictive: PNL si USR i cer demisia lui Dragnea / Orban: Romnia nu mai poate fi sufocata de un individ si de clanul sau dominant

PNL si USR i-au solicitat demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce acesta a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, de catre inalta Curte de Casatie si Justitie, in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive. continuă pe Hotnews

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

Curtea Suprema, asteptata sa se pronunte in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Dragnea risca 7 ani de inchisoare

Curtea Suprema este asteptata joi sa pronunte o prima sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGSCAP Teleorman, dosar in care liderul PSD Liviu Dragnea este acuzat de abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Procurorii DNA au cerut o pedeapsa de peste sapte ani de puscarie cu executare, precum si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumul pentru liderul PSD.

Presiuni uriase asupra judecatoarei in mainile careia sta decizia din dosarul lui Dragnea. SURSE: Au ajuns sa o marcheze inclusiv din punct de vedere fizic

Liviu Dragnea asteapta pe 21 iunie hotararea in prima instanta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Judecatoarea care ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta este Cristina .

Alina Gorghiu: Dragnea a incercat sa modifice justitia pentru a-si rezolva speta personala. Sa-si dea demisia din toate functiile (VIDEO)

Denatorul PNL AlinaGorghiu a declarat, in cadrul emisiunii Buna, Romania! de pe B1 TV, ca, dupa condamnarea in dosarul angajarilor fictive, Liviu Dragnea trebuie sa-si dea demisia din toate.

Senatul dezbate luni motiunea simpla PNL - USR impotriva ministrului Economiei

Senatul dezbate luni motiunea simpla PNL - USR impotriva ministrului Economiei, Danut Andrusca, acestuia reprosandu-i-se ca in cinci luni de cand a preluat Ministerul nu se observa niciun progres si activitatea lui fiind considerata catastrofala.

Senatul dezbate luni motiunea simpla PNL - USR mpotriva ministrului Economiei

Senatul dezbate luni motiunea simpla PNL - USR impotriva ministrului Economiei, Danut Andrusca, acestuia reprosandu-i-se ca in cinci luni de cand a preluat Ministerul nu se observa niciun progres si activitatea lui fiind considerata catastrofala, potrivit news. ro.

BREAKING NEWSLiviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodanca a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Decizia nu e definitiva. Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Decizia nu e definitiva. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodana, a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

Radu Banciu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Justitia a demonstrat astazi ca inca nu a ajuns 100% la cheremul clanului Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Mie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )