Libnet.ro
UNICEF

11:45

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un. continuă pe B1

Ministrul Mediului, dupa decizia CJUE privind poluarea in Bucuresti: O tara intreaga este astazi condamnata din cauza unei administratii locale iresponsabile

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a lansat joi un nou atac la adresa Gabrielei Firea, sustinand ca decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene este urmarea unei administratii locale iresponsabile, care nu a luat masuri. El a avertizat ca, desi acum nu sunt prevazute sanctiuni, Romania risca o noua procedura de infrigement din cauza poluarii si santiuni de de 1,6 milioane de euro.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, acuzat ca permite defrisarea Padurii Baneasa

Europarlamentarul USR Clotilde Armand ii atrage atentia ministrul Mediului, Costel Alexe, ca o institutie din subordinea sa a emis un aviz pentru un plan urbanistic zonal PUZ) al primarului Sectorului 1, Daniel Tudorache, care ar presupune defrisarea Padurii Baneasa si construirea unor blocuri de 12 etaje. Ea il acuza pe ministrul Mediului ca ar fi avizat PUZ-ul pentru mafiotii imobiliari si ii cere demisia.

Ministrul Mediului afirma ca nivelul de protectie pentru parcurile nationale este inca destul de scazut

Gradul de protectie pentru parcurile nationale din Romania este inca destul de scazut, doar jumatate din suprafetele acestora fiind ferite de exploatarea forestiera, a afirmat, luni, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, pe durata unei vizite efectuata in Parcul National Piatra Craiului.

Romania, condamnata pentru poluarea din Bucurestide Curtea de Justitie a UE.Ministrul Mediului da vina pe Primaria Capitalei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti, potrivit unui document al instantei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )