Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dacian Ciolos i cere lui Liviu Dragnea sa se retraga din viata publica: Un politician cu doua condamnari nu poate sa mai stea n fruntea Romniei

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos i cere lui Liviu Dragnea sa se retraga din viata publica: Un politician cu doua condamnari nu poate sa mai stea n fruntea Romniei

Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat la scurt timp dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive: Pentru binele acestei tari, pentru a ramane intr-o ordine legala si morala, seful Camerei Deputatilor trebuie sa renunte la orice parghie de putere. Domnul Dragnea trebuie sa paraseasca viata publica. Un politician cu doua condamnari in Justitie nu poate sa mai stea in fruntea Romaniei si sa dicteze politica penala a statului. continuă pe Hotnews

Primar PSD: Solicit public demisia de onoare a lui Liviu Dragnea

Primarul PSD din orasul Cavnic, judetul Maramures, Vladimir Petrut, cel care a spus ca alesii locali ai PSD sunt obligati sa mearga la mitingul PSD, cere demisia de onoare a lui Liviu Dragnea, dupa ce acesta a .

Basescu, dupa condamnarea primita de Liviu Dragnea: Daddy, pricepi ca trebuie sa demisionezi din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor?

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere la randul sau lui Liviu Dragnea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita in dosarul angajarilor fictive, in prima instanta.

Victor Ponta: Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei

Victor Ponta are o reactie exploziva dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angaj[rilor fictive. Dandu-se exemplu personal, fostul premier ii cere demisia de onoare lui Dragnea din functia de.

Amenintari fara precedent la adresa lui Liviu Dragnea

Atacuri fara precedent la adresa lui Liviu Dragnea in mediul online. Numerosi sustinatori ai fostului premier tehnocrat Dacian Ciolos au lansat amenintari la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, a aratat.

Ponta: Dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca l intereseaza soarta PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea trebuie sa se retraga, dupa condamnare, din functiile pe care le detine daca vrea sa salveze PSD. intr-o postare pe Facebook, Ponta aminteste de ziua de 21 iunie acum un an cand, spune el, pesedistii au fost traumatizati si umiliti de seful lor de partid care le-a cerut sa voteze motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu.

Ciolos cere demisia guvernului Dancila si organizarea alegerilor anticipate: Nu vad decat o solutie in trei pasi

Fostul premier Dacian Ciolos, membru fondator al partidului 039;Miscarea Romania Impreuna039;, considera ca in acest moment sunt necesare o reforma profunda a statului si o reforma in politica, apreciind ca singura solutie la situatia actuala o reprezinta.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor: Cel de-al treilea om in stat are doua condamnari!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor, dupa condamnarea de joi din dosarul Bombonica. Liviu Dragnea nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor: Cel de-al treilea om in stat are doua condamnari! (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor, dupa condamnarea de joi din dosarul Bombonica. Liviu Dragnea nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea ar fi semnat un protocol cu SRI: Un deputat cere desecretizarea protocolul incheiat de SRI cu Ministerul Dezvoltarii

Deputatul USR Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, membru in comisia parlamentara de control al activitatii SRI, sustine ca Liviu Dragnea ar fi semnat un protocol secret incheiat de SRI cu Ministerul Dezvoltarii, in.

Ioana Constantin (PMP): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea Camerei Deputatilor, iar Viorica Dancila din fruntea Guvernului

PMP cere demisii la varf dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, solicita.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )