Libnet.ro
UNICEF

21:47

Dragnea vrea sa faca din agentul Romaniei la CEDO avocatul sau personal

Adevărul Adevărul,
Dragnea vrea sa faca din agentul Romaniei la CEDO avocatul sau personal

Guvernul Dancila sustine ca fostul avocat al Romaniei la CEDO, Catrinel Brumar, a fost numita nelegal de Victor Ponta in 2012, deci toate pledoariile sale din ultimii 7 ani sunt nule, inclusiv punctul de vedere sutinut in procesul Liviu Dragnea contra Romaniei. De altfel, Catrinel Brumar a fost schimbata din functie pentru ca, la CEDO, a aparat sistemul de Justitie din Romania, nu cauza liderului PSD, sustin surse din MAE pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

CULISE. Dragnea vrea sa faca din agentul Romaniei la CEDO avocatul sau personal

Guvernul Dancila sustine ca fostul avocat al Romaniei la CEDO, Catrinel Brumar, a fost numita nelegal de Victor Ponta in 2012, deci toate pledoariile sale din ultimii 7 ani sunt nule, inclusiv punctul de vedere sutinut in procesul Liviu Dragnea contra Romaniei. De altfel, Catrinel Brumar a fost schimbata din functie pentru ca, la CEDO, a aparat sistemul de Justitie din Romania, nu cauza liderului PSD, sustin surse din MAE pentru Adevarul.

TUDOREL TOADER: Pregatim selectarea celor trei candidati pentru procurorul european din partea Romaniei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca a fost redactat un proiect de ordonanta a Guvernului pentru a crea baza juridica legala pentru a selecta, in prima etapa, cei trei candidati dintre care va fi ales procurorul european din partea Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )