Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iordache: Analizam daca atacam raportul MCV. Sa faci declaratii politice e una, dar cnd ei mi spun ca nu trebuie sa fac legile...

Hotnews Hotnews,
 Iordache: Analizam daca atacam raportul MCV. Sa faci declaratii politice e una, dar cnd ei mi spun ca nu trebuie sa fac legile...

Florin Iordache, seful comisiei care a modificat legile justitiei, a declarat, pentru HotNews, ca puterea ia in calcul atacarea la Curtea Europeana de Justitie a raportului MCV, sustinand ca partea juridica a acestuia nu sta in picioare. continuă pe Hotnews

Iordache confirma ca PSD-ALDE ar putea ataca raportul MCV la CJUE: Niste politruci de la Bruxelles au facut un raport politic

Majoritatea guvernamentala de la Bucuresti, PSD-ALDE, ar putea contesta raportul MCV publicat marti la Curtea Europeana de Justitie CJUE) . Aparuta initial pe surse, ipoteza ne-a fost confirmata de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache.

Klaus Iohannis, mesaj pe pagina de Facebook, dupa Raportul MCV

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii, marti, dupa rezolutia adoptatade Parlamentul European si Raportul MCV. Iohannis a criticat in termeni duri guvernarea din.

Zegrean: Romnia este obligata sa respecte recomandarile din MCV, dar puterea vrea si de data asta sa pacaleasca. Guvernul se face de rs daca ataca raportul la Curtea Europeana de Justitie

Romania este obligata sa respecte recomandarile din Raportul MCV pentru ca asa spun Constitutia si tratatele europene, iar in loc sa se gandeasca ce masuri sa gaseasca pentru a respecta ceea ce spune Comisia Europeana, autoritatile de la Bucuresti cauta si de aceasta data sa pacaleasca, a declarat pentru HotNews fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace Raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Augustin Zegrean spune ca s-ar face din nou de ras.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Barna: PSD vrea sa atace raportul MCV la Curtea Europeana

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca PSD vrea sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie. Aflam azi ca PSD vrea sa dea in judecata Comisia Europeana pentru Raportul MCV. Acest guvern trebuie sa plece. Acest guvern face Romania de rusine, ne scoate din Europa si alunga tinerii din tara, a scris Barna pe Facebook.

UPDATE Raportul MCV 2018: Comisia Europeana critica n mai multe rnduri concentrarea puterii n minile ministrului Justitiei: Noua legislatie ofera posibilitatea ca ntreaga ierarhie DNA sa fie nlocuita cu procurori selectati de ministru

Raportul MCV 2018 critica in mai multe randuri consolidarea autoritatii ministrului Justitiei, vorbind inclusiv despre concentrarea puterii in mainile acestuia. in raportul tehnic MCV se noteaza explicit ca noua legislatie si modul in care au fost aplicate recent normele ofera posibilitatea ca intreaga ierarhie a DNA sa fie inlaturata si inlocuita cu procurori selectati de catre ministrul Justitiei.

CSM semnaleaza erori factuale si de apreciere in raportul MCV

Consiliul Superior al Magistraturii si-a prezentat, miercuri, pozitia publica fata de raportul MCV al Comisiei Europene ce critica dur modificarile din justitie aduse de guvernarea PSD ALDE. CSM semnaleaza erori factuale si de apreciere in raportul MCV si califica drept inacceptabile unele aprecieri referitoare la Consiliul Superior al Magistraturii.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )