Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Iohannis: Situatia in Romania este proasta. Nu-mi face nicio placere sa spun asa ceva fiindca sunt presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Consiliul National al PNL ca situatia generala din Romania este 039;proasta039;, mentionand ca nu-i face placere sa faca aceasta afirmatie avand in vedere functia pe care o detine.

Ce dotari are masina de peste 100.000 de euro cu care circula Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis reprezinta Romania, astfel ca are si el o imagine pe masura. La fel ca ceilati sefi de stat europeni, are si el o limuzina prezidentiala. Aceasta are anumite.

Klaus Iohannis, atac la Dragnea, Dancila si PSD, la Consiliul PNL: Situatia Romaniei e proasta

Consiliul National al PNL se reuneste sambata la Palatul Parlamentului. La eveniment a venit si presedintele Klaus Iohannis, dupa ce invitatia i-a fost adresata de liderul formatiunii, Ludovic Orban.

Klaus Iohannis, acuzatii DURE la adresa Politiei Romane in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Asa ceva nu s-a mai intamplat in Romania din anii intunecati ai comunismului

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj dur pentru Politia Romana in contextul masurilor care au fost luate de institutie in cazul romanului care a circulat cu o masina cu placute de inmatriculare cu un.

Klaus Iohannis retrimite n Parlament Legea Offshore pentru reexaminare: Legea trebuie reanalizata din perspectiva unei potentiale ncalcari a principiului neafectarii veniturilor bugetare

Presedintele Klaus Iohannis a decis retrimiterea Legii Offshore in Parlament in vederea reexaminarii. Unul dintre motivele invocate este necesitatea analizarii din perspectiva unei potentiale incalcari a principiului neafectarii veniturilor bugetare. in acest sens, Klaus Iohannis semnaleaza un articol din lege care prevede ca sumele rezultate din redevente si impozitele asupra veniturilor suplimentare ajung intr-un fond special de finantare a contractelor de parteneriat public-privat, fara sa fi fost facute analize. Un alt motiv invocat de Iohannis este ca unele prevederi din lege nu au fost dezbatute in Senat, prima camera sesizata, iar avand in vedere importanta domeniului, este necesar sa se asigure deplina respectare a principiului constitutional al bicameralismului. Daca legea nu ar fi fost retrimisa in Parlament, Guvernul ar fi urmat sa o modifice imediat dupa promulgare prin Ordonanta de Urgenta.

Deputatul Nicusor Dan: Klaus Iohannis trebuie sa retrimita legea offshore n Parlament pentru a fi majorat procentul de cstig al statului romn

Romania va castiga cel mai putin din exploatarea gazelor din Marea Neagra, in comparatie cu celelalte tari europene care au rezerve similare, din cauza noii Legi off-shore votate recent in Parlament, sustine deputatul Nicusor Dan. Acesta solicita presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita Legea off-shore in Parlament pentru a majora procentul de castig al statului roman si pentru a avea o dezbatere serioasa, bazata pe studii comandate de stat si nu de companiile interesate in exploatarea gazelor.

Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la Guvern: Presedintele sesizeaza CCR

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la conducerea Guvernului in perioada in care premierul Viorica Dancila este in concediu. Seful statului cere astfel Curtii.

Lia Olguta Vasilescu, catre Klaus Iohannis: E inadmisibil sa sesizezi CCR cnd tu te-ai plimbat jumatate din mandat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat sambata, ca gestul presedintelui de a sesiza CCR cu privire la concediul Vioricai Dancila este inadmisibil avand in vedere vacantele repetate ale lui Klaus Iohannis de cand este sef al statului, scrie Mediafax.

Lia Olguta Vasilescu, despre Klaus Iohannis: E inadmisibil sa sesizezi CCR cnd tu te-ai plimbat jumatate din mandat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat sambata, ca gestul presedintelui de a sesiza CCR cu privire la concediul Vioricai Dancila este inadmisibil avand in vedere vacantele repetate ale lui Klaus Iohannis de cand este sef al statului, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )