Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis, ultimul mesaj dinaintea voturilor de duminica

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, ultimul mesaj dinaintea voturilor de duminica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineri un mesaj cu ocazia alegerilor europarlamentare si a referendumului national care vor avea loc duminica, 26 mai. Seful statului i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot pentru o Romanie prospera si sigura. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, ultimul mesaj dinaintea voturilor de duminica: Votati pentru o justitie dreapta in Romania VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineri un mesaj cu ocazia alegerilor europarlamentare si a referendumului national care vor avea loc duminica, 26 mai. Seful statului i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot pentru o Romanie prospera si sigura.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la Palatul Cotroceni, de la 17.15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine, de la ora 17. 15, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa in care, printre temele abordate va fi si cea a referendumului pe Justitie.

Klaus Iohannis, mesaj catre romani inainte de Referendum

Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor, inainte de referendumul de pe 26 mai. Presedintele cheama lumea la vot spunand ca acesta a fost convocat pentru o justitie dreapta in Romania si pentru o buna.

KLAUS IOHANNIS: Atrag atentia Guvernului sa nu sacrifice viitorul nostru economic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ieri un mesaj participantilor la evenimentul Innovation Labs 2019 - Demo Day, in care a atras atentia Guvernului sa nu sacrifice viitorul economic al Romaniei si a facut apel la tineri sa se implice in viata politica.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile de duminica vor schimba spatiul politic romanesc

Presedintele Klaus Iohannis este convins ca referendumul pe justitie va fi validat si ca PSD va fi marele perdant al alegerilor europarlamentare la scrutinul care va avea loc duminica, 26 mai.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Klaus Iohannis: Duminica seara vom sti daca a castigat Romania europeana sau cea anti-europeana. Asta este! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a incurajat, joi, pe romani sa mearga duminica sa voteze atat la alegerile europarlamentare, cat si la referendum. Prezent la Cluj, la evenimentul de lansare a volumului.

Klaus Iohannis, vizat de o posibila plangere penala: un membru CNA il acuza de minciuna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi vizat de o posibila plangere penala. Un membru al CNA il acuza pe seful statului de minciuna si ca a facut afirmatii neprobate la adresa institutiei. Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de minciuna si se declara revoltat de cele [] .

Baie de multime esuata pentru Klaus Iohannis. Cum a fost surprins presedintele pe strazile din Cluj

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu Partidul National Liberal s-a aflat la o plimbare prin centrul Clujului. Acesta nu a avut parte de baia de multime sperata, oamenii aratand neinteres pentru prezenta.

Prima reactie din CNA dupa atacul lui Klaus Iohannis: Presedintele minte!

Klaus Iohannis face CNA-ul obraznic. Presedintele a lansat atacuri fara precedent la adresa CNA, miercuri, cand a mai spus ca Liviu Dragnea este cel care da ordinele in Consiliu. Radu Herjeu, membru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )