Libnet.ro
UNICEF

19:00

KLAUS IOHANNIS: Eu vreau votul romanilor care isi doresc o justitie dreapta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Eu vreau votul romanilor care isi doresc o justitie dreapta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la lansarea cartii sale la Cluj, ca el vrea votul romanilor care vor demonstra ca isi doresc o justitie dreapta, ca isi doresc o guvernare buna pentru Romania, si isi doresc sa plece PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Sub nicio forma PSD-ul nu va initia si nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca PSD nu va initia si nu va vota suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care aceste mai are cateva lu.

Klaus Iohannis: Am trimis la CNA un videoclip in care ii incurajez pe romani sa participe la referendum, nu le sugerez raspunsul. Mi-au spus ca este reclama electorala. Ce obraznicie din partea CNA! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat miercuri pe romani sa mearga la urne pe 26 mai si sa voteze la referendum. intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, seful statului a atacat PSD, sustinand.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD incearca sa boicoteze votul la referendum

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine caPSD incearca sa boicoteze votul la referendum. E jalnica aceasta incercare, a spus Iohannis. Pe 26 mai se voteaza la referendum si.

Klaus Iohannis: Avertismentele de la Bruxelles nu se adreseaza romanilor, ci PSD-ului, care calca statul de drept in picioare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Cluj, ca locul Romaniei este in Europa si ca guvernarea PSD nu si-a asumat acest lucru, iar atentionarile care vin de la Bruxelles nu ii vizeaza pe romani si pe.

Ion Cristoiu, ipoteza incendiara: Klaus Iohannis boicoteaza referendumul

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis isi boicoteaza propriul referendum prin faptul ca ii indeamna sa vina la urne doar pe cei care vor zice DA, insa ii ignora total pe ce.

Klaus Iohannis vrea o educatie financiara de la o varsta cat mai frageda

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia asupra nivelului scazut de educatie financiara, relevat de cercetari atat in tari cu economii emergente, cat si in cele cu piete financiare dezvoltate, si isi.

Presedintele Klaus Iohannis ajunge marti in fieful PSD. Ce intentioneaza sa faca la Craiova

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti la Craiova. Conform agendei, seful statului se va intalni cu autoritatile locale din regiunea Olteniei si isi va lansa ultima carte la Filarmonica Oltenia.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile de duminica vor schimba spatiul politic romanesc

Presedintele Klaus Iohannis este convins ca referendumul pe justitie va fi validat si ca PSD va fi marele perdant al alegerilor europarlamentare la scrutinul care va avea loc duminica, 26 mai.

Klaus Iohannis, vizat de o posibila plangere penala: un membru CNA il acuza de minciuna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi vizat de o posibila plangere penala. Un membru al CNA il acuza pe seful statului de minciuna si ca a facut afirmatii neprobate la adresa institutiei. Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de minciuna si se declara revoltat de cele [] .

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )