Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Plesoianu cere remanierea Anei Birchall. S-a ratacit si a gresit clubul

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu cere remanierea Anei Birchall. S-a ratacit si a gresit clubul

Deputatul PSD Liviu Plesoianu cere remanierea Anei Birchall de la Justitie, afirmand ca face acest lucru din ziua propunerii domniei sale pentru portofoliul respectiv. Liviu Plesoianu spune ca Ana. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Acum, ca te-ai remarcat iar intre doua vacante, uita de GRECO, alimenteaza la PECO si toarna-ti un PROSECCO

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit Sectia speciala pentru magistrati o anomalie. Liviu Plesoianu ii transmite presedintelui ca anomalia este chiar.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru romani: imi iubesc patria. Cine vrea sa mergem impreuna pe acest drum in 2019 si de aici inainte?

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, prin care isi arata fidelitatea fata de Romania, si totodata, intreaba in mod indirect cine il va sustine la tot.

Liviu Plesoianu, acuzatii la adresa premierului Dancila in privinta sustinerii lui Kovesi: Ati uitat cand ma rugati sa-i spun domnului Dragnea ca v-ati ocupat?

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat un nou atac asupra liderului PSD, Viorica Dancila, dupa ce aceasta asubliniat ca nu exclude o posibilasustinere a Laurei Codruta Kovesi la functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )