Libnet.ro
UNICEF

22:30

Numarul 2 in Comisia Europeana a ajuns la Bucuresti. Reactia lui Iordache, dupa discutiile cu Timmermans (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Numarul 2 in Comisia Europeana a ajuns la Bucuresti. Reactia lui Iordache, dupa discutiile cu Timmermans (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a ajuns la Palatul Victoria, pentru discutii cu premierul Viorica Dancila. Situatia din Justitie a fost, bineinteles, cel mai fierbinte punct de . continuă pe B1

Numarul 2 in Comisia Europeana a ajuns la Bucuresti. Reactia lui Iordache, dupa discutiile cu Timmermans (FOTO)

UPDATE: Florin Iordache a declarat ca a discutat cu Frans Timmermans despre Legile Justitiei si Mecanismul de Cooperare si Verificare. Referitor la Legile Justitiei, Iordache, autorul controversatei.

Numarul 2 in Comisia Europeana a ajuns la Bucuresti. Timmermans a discutat cu Dragnea, Tariceanu si membri ai Comisiei Iordache (FOTO)

UPDATE: Dupa intrevederile cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in jurul orei 11. 00, Timmermans a inceput discutiile cu membrii comisiei conduse de Florin Iordache. Prim-vicepresedintele.

Numarul 2 in Comisia Europeana ii contrazice pe Dragnea si Tariceanu: Le-am spus, data viitoare cand NU inteleg, SA MA SUNE DIRECT (VIDEO)

Numarul doi in Comisia Europeana a venit joi la Bucuresti pentru a discuta cu liderii romani despre Justitie, MCV si revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in cadrul unei conferinte de presa, Frans Tim.

Numarul 2 in Comisia Europeana a ajuns in Romania. Timmermans a avut discutii cu liderii de la Bucuresti. Principalul subiect: Atacurile publice la adresa Justitiei (VIDEO, FOTO)

UPDATE: in cadrul unei intrevederi,presedintele Klaus Iohannis i-a transmis oficialului european ca eficienta activitatii DNAin domeniul luptei impotriva coruptiei este de necontestat. Detalii.

Cum vrea comisia europeana sa IMPOZITEZE Facebook si Google

Adio paradisuri fiscale! Comisia Europeana vrea sa impoziteze marile companii din domeniul tehnologiei digitale, precum Amazon, Google si Facebook, in functie de criteriul locului in care sunt utilizatorii, nu de.

Turda, nominalizata alaturi de Manchester si Milano intre finalistii competitiei pentru Planurile de Mobilitate Urbana Durabila 2018, organizata de Comisia Europeana

Municipiul Turda a fost nominalizat alaturi de Manchester si Milano intre finalistii competitiei pentru Planurile de Mobilitate Urbana Durabila 2018, la categoria Sustainable Urban Mobility Planning Awards. Competitia se desfasoara la nivel european si este organizata de Comisia Europeana. In fiecare an sunt premiate eforturile depuse de administratiile locale pentru a promova mobilitatea urbana si administratiile locale cu cele mai bune planuri de mobilitate urbana. Castigatorii vor fi anuntati la ceremonia de la Bruxelles Belgia) in data de 21 martie 2018.

Tomac (PMP): Comisia Europeana nu a uitat ca PSD striga de pe stadioane ca nu va avea toata puterea, pana nu va controla Justitia (VIDEO)

Comisia Europeana nu a uitat ca PSD transmitea chiar de pe stadioane ca nu va avea toata puterea, pana nu va controla Justitia, a declarat Eugen Tomac, presedintele executiv al PMP. Acesta a comentat, pentru.

Ce pregateste Comisia Europeana pentru companiile digitale precum Amazon, Google si Facebook

Comisia Europeana vrea sa impoziteze marile companii din domeniul tehnologiei digitale, precum Amazon, Google si Facebook, in functie de criteriul locului in care sunt utilizatorii, nu de cel al sediului, cu o cota cuprinsa intre 1 si 5%, arata un proiect de document obtinut de agentia Reuters.

Numarul 2 din Comisia Europeana: Eu am ridicat chestiunea DNA in discutiile cu Dragnea. Social-democratii ar trebui sa vorbeasca despre locuri de munca, nu despre schimbarea sistemului judiciar

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, joi, la Bucuresti, ca el a fost cel care a adus de fiecare data in discutiile cu oficialii romani Directia Nationala Anticoruptie si i-a spus liderului PSD Liviu Dragnea ca social-democratii ar trebui sa fie preocupati in primul rand de crearea de locuri de munca pentru populatie, nu de schimbarea sistemului judiciar.

Comisia Europeana asteapta explicatii de la Kovesi si Toader in privinta scandalului de la DNA

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat pentru Calea Europeana faptul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )