Libnet.ro
UNICEF

10:15

OPINII Primii pasi spre reluarea activitatii de justitie in contextul pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Primii pasi spre reluarea activitatii de justitie in contextul pandemiei

Domeniul justitiei nu a fost ferit de efectele pandemiei, iar activitatea instantelor a fost redusa semnificativ pe durata starii de urgenta. Pregatirea pentru tranzitia de la starea de urgenta la cea de alerta include si unele masuri pentru reluarea cauzelor care au fost suspendate in ultimele doua luni. Cu toate acestea, instantele nu vor putea reveni la activitatea de dinainte de luna martie, astfel incat magistratii, avocatii si partile implicate trebuie sa se adapteze la o noua realitate. continuă pe Ziarul Bursa

Primii pasi spre reluarea activitatii de justitie in contextul pandemiei

Domeniul justitiei nu a fost ferit de efectele pandemiei, iar activitatea instantelor a fost redusa semnificativ pe durata starii de urgenta. Pregatirea pentru tranzitia de la starea de urgenta la cea de alerta include si unele masuri pentru reluarea cauzelor care au fost suspendate in ultimele doua luni. Cu toate acestea, instantele nu vor putea reveni la activitatea de dinainte de luna martie, astfel incat magistratii, avocatii si partile implicate trebuie sa se adapteze la o noua realitate.

Solutii pentru angajatori pentru reluarea activitatii in conditii de siguranta

Romania este pe cale sa treaca intr-o noua faza a gestionarii crizei generate de epidemia de Covid-19, aceea a repornirii activitatii economice in conditii sporite de sanatate si securitate in munca pentru angajati, avand in vedere trecerea de la 15 mai de la starea de urgenta actuala la o stare de alerta ale carei reguli urmeaza a fi definitivate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3156 seconds )