Libnet.ro
UNICEF

17:45

Secretarul General al PSD, Mihai Fifor, vorbeste in numele PSD. Partidul a si pierdut viitoarele alegeri

Adevărul Adevărul,
Secretarul General al PSD, Mihai Fifor, vorbeste in numele PSD. Partidul a si pierdut viitoarele alegeri

Apar diferente majore intre cele declarate de Viorica Dancila, proaspatul presedinte al al PSD, si Secretarul General, Mihai Fifor. Daca premierul Dancila a declarat ca PSD a inchis capitolul Justitie, ca nu se amesteca in treburile justitiei, aceasta trebuie sa-si rezolve singura problemele ce-i apartin, Mihai Fifor revine la justitie si da indicatii magistratilor cum trebuie sa procedeze. continuă pe Adevărul

Mihai Fifor: Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea in partid. Vrem ca acesta sa fie puternic si sa fie eliberat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a fost invitatul lui Radu Tudor, joi seara, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire. Actualul secretar general al social-democratilor a afirmat cu tarie ca.

Mihai Fifor: Decizia CCR e una din cele mai cutremuratoare decizii care s-au putut da in istoria postdecembrista Ne dorim ca Dragnea sa fie eliberat

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale privind completurile de trei judecatori este una dintre cele mai cutremuratoare decizii care s-au putut da in istoria.

NU mai sunt bani la BUGET! - Mihai FIFOR, revoltat de avertismentul OPOZITIEI: Romani, aveti incredere in guvernarea PSD-ALDE!

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, iese la atac dupa ce opozitia a avertizat ca nu mai sunt banipentru pensii si salarii. Desi, potrivit unor surse din partid, chiar si ministrul Finantelor ar.

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra in partid

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat c.

Mihai Fifor vrea eliberarea lui Dragnea: Este cutremurator. Vrem ca Liviu Dragnea sa fie puternic si sa fie eliberat daca lucrul acesta e decis de instanta

Mihai Fifor, inlocuitorul lui Codrin Stefanescu in PSD, a afirmat, la Antena 3, ca partidul nu se dezice de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Fifor: Avem bani de salarii, avem bani pentru majorarea pensiilor

Mihai Fifor, noul secretar general al PSD si purtatorul de cuvant al formatiunii politice, afirma intr-o postare pe retelele de socializare ca zvonurile privind lipsa banilor de pensii si salarii sunt nefondate.

Mihai Fifor: PSD nu face liste negre. Nimeni nu-l da pe Liviu Plesoianu afara din partid

In cadrul emisiunii Punctul de intalnire s-a prezentat o asa numita lista neagra a actualei conduceri PSD, in care cei invocati pe aceasta lista ar fi incalcat statutul partidului, prevederile st.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )