Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sectia de anchetare a magistratilor ramane fara conducere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectia de anchetare a magistratilor ramane fara conducere

Ministerul Justitiei nu va mai organiza concurs pentu functia de procuror-sef al Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) si prentru mai multe functii de procuror de executie in cadrul aceleiasi sectii, a decis, ieri, plenul Consiliului Superior al Magistraturii, care a respins cu 11 voturi la 8 propunerea primita. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTERUL JUSTITIEI: Tudorel Toader nu va mai reprezenta Romania la Comisia de la Venetia

Ministerul Justitiei propune Guvernului sa ceara revocarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, in urma deciziei CEDO privind revocarea ilegala a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Ministerul Justitiei propune Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia

Ministerul Justitiei a anuntat, marti, ca va propune Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, ca urmare a implicatiilor deciziei CEDO privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA.

Ministerul Justitiei propune Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, dupa decizia CEDO in cazul Kovesi

Ministerul Justitiei propune Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia. Institutia argumenteaza prin implicatiile deciziei CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi privind credibilitatea angajamentului Guvernului Romaniei fata de independenta procurorilor si respectul regulilor de drept. Reamintim ca fosta sefa a DNA a fost revocata din functie la propunerea ministrului de atunci al Justitiei Tudorel Toader, actual rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Ministerul Justitiei propune eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia

Ministerul Justitiei propune Guvernului Romaniei eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, se arata intr-un comunicat al MJ.

Ministerul Justitiei propune Guvernului Orban eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia

Ministerul Justitiei propune Guvernului Orban eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, arata un comunicat de presa. Initiativa a fost deja discutata premierul si este.

Ministerul Justitiei propune ca Tudorel Toader sa nu mai fie membru al Comisiei de la Venetia, dupa decizia CEDO

Ministerul Justitiei MJ) propune Guvernului Romaniei eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, dupa ce judecatorii CEDO au stabilit ca demiterea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA a fost abuziva.

Ministerul Justitiei face primii trei pasi pe drumul spre era digitala. O etapa pilot, urmata de digitalizarea tuturor institutiilor din subordine

Procesul de digitalizare a activitatii Ministerului Justitiei a inceput prin documentarea preliminara asupra solutiilor tehnice, elaborarea unui concept si elaborarea unui studiu de fezabilitate, anunta MJ intr-un comunicat dat publicitatii miercuri.

Bilantul Covid-19 in inchisori - 17 angajati ANP depistati pozitiv, niciun detinut infectat cu noul coronavirus. Ministerul Justitiei: O performanta notabila

Faptul ca niciun detinut din sistemul penitenciar din Romania nu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, in timp ce un numar foarte mic de angajati ai ANP au fost infectati, raportat la numarul total de politisti de penitenciare, reprezinta o performanta notabila, arata Ministrul Justitiei intr-un comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )