Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serban Pop fost prins in Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Serban Pop fost prins in Italia

Fostul presedinte al ANAF Serban Pop, urmarit general dupa ce a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica, a fost prins in Italia. El se afla in Penitenciarul Como, Regiunea Milano, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef ANAF Serban Popa fost prins in Italia

Fostul sef ANAF Serban Pop a fost prins in Italia, potrivit unor surse judiciare. Acesta a fost arestat si se afla in Penitenciarul Como. Fostul sef al Fiscului era dat in urmarire generala, astfel ca se va.

Fostul sef ANAF Serban Popa fost prins in Italia

Fostul presedinte al ANAF Serban Pop, urmarit general dupa ce a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina.

Fostul sef ANAF Serban Pop, dat n urmarire internationala dupa condamnarea n dosarul Alinei Bica, a fost prins n Italia

Fostul sef ANAF Serban Pop, condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul Alinei Bica, a fost prins miercuri de politistii italieni in orasul Como si a fost incarcerat, relateaza Digi24.

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, condamnat la inchisoare cu executare in dosarul Alinei Bica, a fost prins in Italia

Fostul sef ANAF Serban Pop, dat in urmarire internationala, a fost prins miercuri in Italia, informeaza Digi 24. Pop a fost gasit in orasul Como si a fost incarcerat deja de politistii din.

Serban Pop, fostul sef ANAF, prins in Italia

Fostul sef ANAF, Serban Pop, a fost prins in Italia. Acesta a fost arestat si se afla in Penitenciarul Como, anunta surse judiciare citate de Digi24. ro.

Lectia dura primita de un sofer de TIR roman care a fost prins furand motorina intr-o parcare de langa Barcelona

Un sofer care conducea un camion inmatriculat in judetul Constanta a fost prins de alti soferi in timp ce incerca sa fure combustibil. Barbatul a primit o lectie dura din partea strainilor, scriu internautii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )