Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tariceanu face precizari: Raportul MCV nu poate fi atacat

Antena3 Antena3,
Tariceanu face precizari: Raportul MCV nu poate fi atacat

Calin Popescu Tariceanu spune ca raportul MCV nu este un act juridic, iar PSD nu ar avea cum sa atace raportul la Curtea de Justitie Europeana. Precizarea vine dupa ce pe surse a aparut informatia cum ca. continuă pe Antena3

Tariceanu, reactie privind raportul MCV extrem de critic la adresa Romaniei: Comisia Europeana intra intr-o zona politica, care nu e justificata

Calin Popescu Tariceanu se arata complet nemultumit de raportul MCV extrem de critic privind statul de drept din Romania ce a fost facut public marti de catre Comisia Europeana. Am o serie de informatii.

Tariceanu, despre planurile PSD: Raportul MCV nu poate fi atacat n justitie. Nu este un act juridic

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a comentat, miercuri, planurile PSD de contestare a raportului MCV, transmitandu-le social-democratilor ca nu pot face un astfel de demers pentru ca raportul nu este un act juridic, el contine niste recomandari care trebuie discutate, dar nu poate fi atacat in justitie.

O sa vedeti ce trasnai sunt in raportul MCV

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca rapportul MCV, pe care Comisia Europeana ar urma sa il faca public maine, contine trasnai, precizand ca isi doreste o Romanie care sa aiba un rol activ, nu un rol in care sta in defensiva si primim observatii de la unii si de la altii, ca si cand am fi copiii de la scoala.

O sa vedeti ce trasnai sunt in raportul MCV

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca rapportul MCV, pe care Comisia Europeana ar urma sa il faca public maine, contine trasnai, precizand ca isi doreste o Romanie care sa aiba un rol activ, nu un rol in care sta in defensiva si primim observatii de la unii si de la altii, ca si cand am fi copiii de la scoala.

Tariceanu: Se apropie raportul MCV. Sa vedeti ca traznai sunt acolo. Nu vreau o Romanie care primeste observatii ca si cand am fi copiii de la scoala

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca raportul MCV, pe care Comisia Europeana ar urma sa il faca public marti va contine traznai, si a precizat ca isi doreste o Romanie care sa aiba un rol activ, nu un rol in care sta in defensiva si primeste observatii de la unii si de la altii, ca si cand am fi copiii de la scoala.

Tariceanu ii contrazice pe social-democrati: Raportul MCV nu este un act juridic. El nu poate fi atacat sau contestat in justitie (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri, referitor la intentia colegilor de coalitie de a ataca la Curtea Europeana de Justitie raportul MCV, ca acesta nu poate fi contestat. Sa ne.

Tariceanu, despre raportul MCV: Comisia Europeana intra ntr-o zona politica nejustificata / Despre rezolutia PE la adresa Romniei: Un document total dezechilibrat si subiectiv

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, intrebat in legatura cu raportul MCV critic la adresa Romaniei, ca in momentul de fata forul european intra intr-o zona politica ce nu e justificata, intrucat raportul e unul cu precadere tehnic.

Barna: PSD vrea sa atace raportul MCV la Curtea Europeana

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca PSD vrea sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie. Aflam azi ca PSD vrea sa dea in judecata Comisia Europeana pentru Raportul MCV. Acest guvern trebuie sa plece. Acest guvern face Romania de rusine, ne scoate din Europa si alunga tinerii din tara, a scris Barna pe Facebook.

Reactia lui Iohannis la raportul MCV: Acest accident al democratiei trage tara inapoi

Comisia Europeana a facut public raportul MCV cu referire la situatia din Romania. La scurt timp dupa, Iohannis a adus numeroase critici la adresa guvernului Dragnea-Dancila pe un ton cat se poate de agresiv. Pe parcursul zilei de marti, 13 noiembrie, Comisia Europeana a facut public un raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare. Documentul [] .

Rezolutia privind statul de drept din Romania si raportul MCV, prezentate in Parlamentul European. Dana Girbovan: Rezolutia este genul de actiune a politicienilor care genereaza euroscepticismul in Romania

Rezolutia privind statul de drept din Romania si raportul MCV vor fi prezentate marti in Parlamentul European. Noul raport MCV ar mari numarul recomandarilor pe care Comisia Europeana le face Romaniei in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )