Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tariceanu pune conditii pentru sustinerea Guvernului Orban: Am declarat ca vom putea, dar nu neconditionat

B1 B1,
Tariceanu pune conditii pentru sustinerea Guvernului Orban: Am declarat ca vom putea, dar nu neconditionat

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ALDE va sustine Guvernul Orban doar in anumite conditii, printre care sa nu guverneze prin OUG pe Justitie si nealterarea cotei unice de impozitare. Liderul. continuă pe B1

Pro Romania pune conditii pentru a sustine noul Guvern. Tutuianu: Nu suntem dispusi sa trecem peste lucruri care tin de optiunile noastre politice si ideologice

Vicepresedintele PRO Romania, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, la RFI ca partidul din care face parte pune o serie de conditii pentru a sustine noul guvern. Este vorba despre taierea de pensii si.

Ce conditii pun partidele pentru sustinerea guvernului PNL. PSD, singurul partid care nu a fost prezent

Presedintele Klaus Iohannis va face in mai putin de doua ore anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar care nu au vrut sa il faca.

USR, patru conditii pentru sustinerea viitorului Guvern Printre ele, alegeri in doua tururi pentru primari si anularea recursului compensatoriu

Dan Barna a publicat luni, pe contul sau de Facebook, cele patru conditii puse de USR pentru a da votul de incredere viitorului guvern, repetand ca formatiunea pe care o conduce va intra la guvernare doar dupa alegeri parlamentare.

Conditiile USR pentru sustinerea guvernului. Desiintarea prin lege recursului compensatoriu

USR a facut publice conditiile pe care le are pentru ca formatiunea politica sa sustina viitorul Guvern. Printre cerinte se numara desfiintarea prin lege a recursului compensatoriu si consultarea.

Surse: Cine sunt liberalii care aduna voturile pentru trecerea Guvernului Orban in Parlament

PNL a stabilit echipa de negociere care va se va ocupa de strangerea voturilor necesare pentru trecerea Guvernului Orban in Parlament. Printre acestia sunt liderii de grup de la Camera si Senat, adica Raluca Turcan si Florin Citu, dar si nume-supriza, cum e cazul vicepresedintelui Laurentiu Leoreanu, potrivit unor surse politice.

PNL raspunde USR, care ramane decis sa nu intre la guvernare si pune conditii sa voteze Guvernul in Parlament. Deputatul Vilceanu: Lucrurile se fac impreuna, nu cu mofturi si conditii de neindeplinit

PNL raspunde USR, care a ramas decis sa nu intre la guvernare si pune conditii pentru a vota in Parlament noul guvern. Daca partidele care au votat motiunea nu ar vota un guvern, ar insemna un soi de iresponsabilitate, a declarat la Digi 24 deputatul PNL Dan Vilceanu. El a spus ca nu se poate pune conditia ca proiectul Fara penali in functii publice sa fie votat in Parlament inaintea votului pentru noul Cabinet, in primul rand pentru ca timpul este foarte scurt. Lucrurile se fac impreuna, nu cu mofturi si conditii de neindeplinit, a adaugat el.

Un deputat PNL crede ca USR va sprijini investitura Guvernului Orban. Mara Mares: Chiar si unii parlamentari PSD ar putea vota noul cabinet (VIDEO)

Deputatul PNL Mara Mares a sugerat miercuri, in direct pe B1TV, ca exista posibilitatea ca pana si parlamentari de la PSD si Pro Romania sa voteze pentru investitura Guvernului Orban, in eventualitatea in ca.

PNL negociaza, miercuri, cu PMP pentru investitura Guvernului Orban: Care sunt prioritatile lui Eugen Tomac si ale partidului sau in ecuatia guvernarii

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat ca va discuta miercuri, ora 16:00, cu Ludovic Orban, omologul sau de la PNL si premierul desemnat de catre presedintele Klaus Iohannis, cu privire la conditiile in care.

Tariceanu pune o conditie clara pentru ca ALDE sa sustina Guvernul Orban

ALDE poate sustine in Parlament investirea Guvernului Orban, dar nu neconditionat, a declarat, miercuri, presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, care a precizat ca printre conditii se numara.

Un deputat USR anunta un scenariu in care partidul ar putea vota impotriva Guvernului Orban

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat, luni, ca un scenariu vehiculat in partid, pentru a ajunge la alegeri anticipate, ar fi un vot impotriva Guvernului Orban, insa este doar optiune de lucru, una tehnica, nu neaparat politica, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )