Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tutuianu, despre Congresul PSD: Avem nevoie de un document programatic pentru perioada 2018 - 2020; va face referire si la Justitie

Hotnews Hotnews,
 Tutuianu, despre Congresul PSD: Avem nevoie de un document programatic pentru perioada 2018 - 2020; va face referire si la Justitie

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca este necesar Congresul PSD pentru adoptarea unui document programatic pentru perioada 2018 - 2020 si si-a exprimat regretul ca atentia este orientata catre candidaturi, transmite Agerpres. El a precizat ca documentul va face referire la Justitiei. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu, acuzatii grave despre Congresul PSD: Sunt candidatii Dragnea si candidatii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere si corecte (VIDEO)

Codrin Stefanescu a lansat acuzatii grave in emisiunea Se intampla acum, realizata de Tudor Barbu, privind felul in care va arata Congresul PSD de sambata. Secretarul general adjunct a acuzat ca Liviu.

Codrin Stefanescu, despre Congresul PSD: imi vine sa imi rup hainele de pe mine si sa plang. Unii colegi au primit amenintari

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, apreciaza ca este normal faptul ca in Comitetul Executiv National au fost acceptate toate candidaturile la functiile de conducere, el subliniind, vineri, ca are emotii si ii vine sa isi rupa hainele si sa planga cand vede situatia la care s-a ajuns.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

ACTUALIZARE 14:35 Codrin Stefanescu: imi depun candidatura pentru secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala de Congres Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, inainte de a intra in sediul central al partidului, ca a venit pentru a-si depune candidatura pentru functia de secretar general al partidului, dar afirma ca nu stie daca va fi lasat sa intre in sala la Congresul de sambata, informeaza News. ro. ------ *ACTUALIZARE 14:10 Ecaterina Andonescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. ------ Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Cine sunt cei care vor o functie de conducere in partid

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie.

Politic show: Congresul PSD, in linie dreapta. Cine sunt cei 16 viitori vicepresedinti ai social-democratilor; Eurodeputat socialist: Dancila, tactici demne de Orban si Putin; Termenul de penal nu exista, pana nu se pronunta sentinta definitiva

Cum l-a imbolnavit PSD pe Florian Coldea fix inainte de Congres Manda l-a reprogramat pe Coldea saptamana vitoare, la cateva zile dupa ce va avea loc Congresul PSD, unde Liviu Dragnea. Europa concreta vs Europa lui Timmermans Natiunile europene dau tot mai mult impresia ca resimt integrarea europeana ca pe o constrangere pe care cauta, intr-un fel sau altul, sa o.

Prima candidatura oficiala la Congresul PSD. Ce ministru vrea sa ajunga vicepresedinte al partidului

Prima candidatura oficiala la Congresul PSD din 10 martie a fost anuntata marti. Actualul ministru al Turismului, Bogdan Trif, care este si presedintele Organizatiei Judetene PSD Sibiu, candideaza pentru.

Anuntul lui Florin Calinescu, inainte de congresul PSD: Candidez!

Florin Calinescu a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de 8 Martie tuturor femeilor. Actorul a adaugat ca va merge la congresul PSD ca sa le dea o lectie social-democratilor si ca va candida la o fun.

incep pozitionarile pentru Congresul PSD. Pe cine sustine Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose nu va mai candida pentru o functie de conducere in partid, la Congresul PSD de sambata, Fostul premier a declarat, pentru stiripesurse. ro ca il va sustine pentru o functie de vicepresedinte pe Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea.

incep pozitionarile pentru Congresul PSD. Pe cine sustin Mihai Tudose si Marcel Ciolacu

Fostul premier Mihai Tudose nu va mai candida pentru o functie de conducere in partid, la Congresul PSD de sambata, Fostul premier a declarat, pentru stiripesurse. ro ca il va sustine pentru o functie de vicepresedinte pe Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )