Libnet.ro
UNICEF

15:15

USR si Birchall cer desfiintarea urgenta a Sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR si Birchall cer desfiintarea urgenta a Sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Uniunea Salvati Romania a depus un proiect de lege care vizeaza desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), sectie a carei desfiintare este recomandata si in raportul MCV de anul trecut, precum si in raportul GRECO de la sfarsitul lunii iunie 2019. continuă pe Ziarul Bursa

USR depune un nou proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei speciale

USR anunta ca depune un nou proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei speciale, avand in vedere esecul de proportii al structurii care a instrumentat 417 cazuri in 2019, 415 fiind solutionate cu clasare. De asemenea, USR depune un nou proiect de lege de modificare a legilor Justitiei astfel incat acestea sa fie puse in acord cu recomandarile Comisiei Europene, ale GRECO si ale Comisiei de la Venetia.

Proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei speciale, initiat de Ana Birchall

Ana Birchall, in calitate de initiator, a depus la Parlament, alaturi de alti parlamentari, un proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cunoscuta si sub denumirea de Sectia Speciala, SIIJ, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de deputata neafiliata.

USR depune un nou proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei speciale

Uniunea Salvati Romania anunta ca depune un nou proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), dat fiind esecul de proportii al structurii care a instrumentat 417 cazuri in 2019, dintre care 415 solutionate cu clasare. De asemenea, USR depune un nou proiect de modificare a legilor Justitiei astfel incat acestea sa fie in acord cu recomandarile Comisiei Europene, ale GRECO si ale Comisiei de la Venetia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )