Libnet.ro
UNICEF

23:16

BIRCHALL, DESPRE RAPOARTELE GRECO: Fiecare institutie trebuie sa faca propria analiza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BIRCHALL, DESPRE RAPOARTELE GRECO: Fiecare institutie trebuie sa faca propria analiza

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, ieri, ca fiecare institutie care apare in rapoartele GRECO trebuie sa faca o analiza in legatura cu recomandarile facute si sa ia masurile care se impun. continuă pe Ziarul Bursa

Birchall, despre rapoartele GRECO: Fiecare institutie trebuie sa faca propria analiza si sa ia masuri

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat marti ca fiecare institutie care apare in rapoartele GRECO trebuie sa faca o analiza in legatura cu recomandarile facute si sa ia masurile care se.

VIDEO Birchall, despre rapoartele GRECO: Fiecare institutie trebuie sa isi faca propria analiza si sa ia masurile care se impun

Fiecare institutie vizata de GRECO in rapoartele pentru Romania publicate marti trebuie sa isi faca propria analiza si sa ia masurile care se impun, a declarat ministrul Justitiei, Ana Birchall, fara a face alte comentarii.

Dana Girbovan, despre rapoartele GRECO: Aceste evaluari nu sunt doar vadit subiective, ci contin si erori grosiere

Judecatorul Dana Girbovan, presedintele UNJR, arata intr-o postare pe Facebook ca rapoartele GRECO pentru Romania contin erori care dovedesc fie superficialitatea celor care le-au redactat, fie sunt vadit.

Adrian Nastase, despre rapoartele GRECO: Exista anomalii bune si anomalii rele?

Adrian Nastase, fost premier al Romaniei, vorbeste intr-o postare pe blog-ul personaldespre raportul GRECO, acolo unde este considerata o anomalie Sectia speciala pentru magistrati, explicand ca.

Birchall, despre raportul GRECO: La Ministerul Justitiei, noi o sa ne facem propria analiza

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca institutia pe care o conduce va face propri.

Ce sunt rapoartele GRECO si ce spun ele despre justitia din Romania

Ministerul Justitiei a publicat rapoartele GRECO referitoare la Romania. Grupul Statelor impotriva Coruptiei atrage atentia asupra Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor, aceasta structura fiind criticata si de Comisia de la Venetia si Comisia Europeana. Prin aceste rapoarte, Europa ne cere sa respectam angajamentele internationale cu privire la combaterea coruptiei. Rapoartele GRECO trag un semnal de .

Ministrul Justitiei publica rapoartele GRECO

Ministerul Justitiei a anuntat ca va publica, marti, la ora 11. 00, rapoartele GRECO, atat pe site-ul institutiei, cat si pe pagina GRECO. Astfel, documentele vor fi postate in limbile romana si.

Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO

Ministerul Justitiei va publica, marti, rapoartele GRECO, atat pe pagina proprie de internet, cat si pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11. 00, in limbile romana si engleza.

Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO, in limbile romana si engleza

Ministerul Justitiei va publica, marti, rapoartele GRECO, atat pe pagina proprie de internet, cat si pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11. 00, in limbile romana si engleza.

Ana Birchall, dupa publicarea raportului GRECO: Vom face propria analiza. Fiecare institutie mentionata in raport trebuie sa faca propria analiza (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat marti ca institutia pe care o conduce va face o analiza in urma publicarii raportului GRECO privind Romania si a recomandat fiecarie institutii vizate de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )