Libnet.ro
UNICEF

14:00

Calin Popescu Tariceanu, dezacord cu Ministrul Justitiei pe tema desfiintarii Sectiei Speciale: Cine ne va apara cand judecatorii o sa fie din nou la mana procurorilor?

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, dezacord cu Ministrul Justitiei pe tema desfiintarii Sectiei Speciale: Cine ne va apara cand judecatorii o sa fie din nou la mana procurorilor?

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, dezaproba incapatanarea pe care ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, o afiseaza atunci cand vine vorba de desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Ma ingrijoreaza voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu se declara ingrijorat de voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania, el recomandand acordarea unor dobanzi bune la plasamentele lor. Veti avea banii pentru deficit, lasand in acelasi timp resurse pentru finantarea dezvoltarii, transmite Tariceanu guvernantilor, potrivit News. ro.

Calin Popescu Tariceanu, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Cine ne va apara atunci?

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE nu este de acord cu desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, subliind ca cine ne va apara de aceasta atunci cand judecatorii o sa fie din nou la mana procurorilor si a generalilor din servicii?.

Calin Popescu Tariceanu, semnal de alarma: Ma ingrijoreaza voiosia afisata de Ministerul de Finante

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca este ingrijoratoare voiosia cu care se imprumuta Ministerul de Finante, dar mai ales faptul ca aceste imprumuturi efectuate de stat vor determina bancile sa dea bani mai putini tinerilor antreprenori.

Tariceanu, o noua pledoarie pentru mentinerea Sectiei speciale: A combate coruptia prin incalcarea independentei magistratilor va genera in final o coruptie si mai mare

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, il critica dur pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, pentru decizia de desfiintare a Sectiei de anchetare a magistratilor, el sustinand ca coruptia este un fenomen care trebuie combatut de noi toti si nu doar de cativa alesi de sistem si pusi pe un soclu de pe care taie si spanzura. El mai spune ca, in loc sa se gandeasca la desfiintarea Sectiei speciale, Predoiu ar trebui sa vada intai cum a fost posibil ca, in spatele unei unitati discret ascunsa la DNA, sa se ajunga ca in doar 6 luni peste jumatate din magistratii Romaniei sa aiba un dosar pe numele lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )