Libnet.ro
UNICEF

13:00

Candidatii la functia de procuror european din partea Romaniei sustin interviul la MJ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Candidatii la functia de procuror european din partea Romaniei sustin interviul la MJ

Opt candidati la functia de procuror european din partea Romaniei sustin marti interviul in fata unei comisii conduse de ministrul Justitiei, Ana Birchall. continuă pe Ziarul Bursa

Candidatii la functia de procuror european din partea Romaniei sustin interviul la Ministerul Justitiei. Cine sunt acestia

Nu mai putin de opt candidati la functia de procuror european din partea Romaniei sustin marti interviul in fata unei comisii conduse de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Candidatii vor sustine interviul.

UPDATE VIDEO Candidatii la functia de procuror european sustin astazi interviul la Ministerul Justitiei

Opt candidati la functia de procuror european din partea Romaniei s-au inscris la concurs. Comisia care va selecta procurorii este condusa de ministrul Justitiei, Ana Birchall.

Candidatii pentru functia de procuror european sustin astazi interviul

Opt candidati la functia de procuror european din partea Romaniei sustin marti interviul in fata une.

UPDATE Candidatii pentru functia de procuror european vor sustine astazi interviul. Cinci dintre ei au mai participat la concurs si au fost respinsi de Tudorel Toader Ana Birchall, declaratii despre concurs

Candidatii pentru functia de procuror european vor sustine marti interviurile in fata unei comisii conduse de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Cinci dintre ei candidati, intre care fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu si procurorul DNA Marius Bulancea, au candidat si in primavara pentru acest post si au fost respinsi fara explicatii de catre fostul ministru Tudorel Toader. Pentru acest post s-au inscris 8 candidati, insa unul dintre ei s-a retras, a anuntat marti ministrul Justitiei, Ana Birchall.

Cei opt candidati pentru functia de procuror european vor sustine interviurile marti. Cinci dintre ei au sustinut concursul si cu Tudorel Toader si au fost respinsi fara explicatii

Cei opt candidati pentru functia de procuror european vor sustine interviurile marti, in fata unei comisii conduse de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Cinci dintre cei opt candidati, intre care fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu si procurorul DNA Marius Bulancea, au candidat si in primavara pentru acest post si toti au fost respinsi fara explicatii de catre fostul ministru Tudorel Toader.

Candidatii la functia de procuror european sustin, marti, interviurile

Cei opt candidati pentru functia de procuror european vor sustine interviurile marti, incepand cu or.

Candidatii pentru functia de procuror european sustin interviul in fata ministrului Justitiei: Cine sunt cei sapte magistrati aflati in cursa(FOTO)

Cei sapte candidati pentru functia de procuror european sustin, marti, interviurile in fata unei comisii care este condusa de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Initial erau anuntati opt candidati insa, i.

S-a retras din cursa pentru procuror european. Motivele care au dus la aceasta decizie

Ana Birchall a anuntat, in cursul zilei de marti, ca unul dintre candicatii pentru functia de procuror european a decis sa se retraga din competitie. Cine este si de ce a ales sa incheie lupta prematur? S-a retras din cursa pentru procuror european. Care este adevaratul motiv? Ana Birchall a anuntat retragerea unui procuror din .

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )