Libnet.ro
UNICEF

08:15

CATALIN PREDOIU, MINISTRUL JUSTITIEI: Sectia speciala nu poate, in actuala forma, sa combata coruptia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CATALIN PREDOIU, MINISTRUL JUSTITIEI: Sectia speciala nu poate, in actuala forma, sa combata coruptia

Modul in care a fost infiintata Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie a fost deficitar, a declarat, ieri, Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, care a adaugat ca noua institutie nu ar fi putut sa combata coruptia din domeniu, chiar daca si-ar fi propus acest lucru. continuă pe Ziarul Bursa

Cine sunt sefii Parchetelor, propusi de Catalin Predoiu, ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, propunerile pentru ocuparea functiilor de sef la DNA, Parchetul General si DIICOT. Aceste propuneri sunt: Gabriela Scutea pentru Parchetul General, Crin Bologa pentru DNA, Giorgiana Hosu pentru DIICOT.

Ministrul Justitiei trimite la CSM, miercuri, propunerile pentru sefia parchetelor: Gabriela Scutea la Parchetul General, Crin Bologa la DNA si Giorgiana Hosu la DIICOT (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a anuntat, marti,propunerile de procurori-sefi pentru cele mai importante parchete din tara. Astfel, demnitarul va inainta, miercuri, catre CSM, pentru.

Catalin Predoiu: Modul in care a fost construita Sectia Speciala este deficitar

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, luni, ca modul in care a fost construita Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie este deficitar, subliniind ca aceasta structura nu ar fi putut, nici daca ar fi vrut, sa combata coruptia din domeniu.

Propunerile facute de ministrul Justitiei la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Procurorul Gabriela Scutea este propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, pentru Parchetul General, magistratul Crin Bologa este propunerea pentru sefia DNA, iar procurorul Giorgiana Hosu pentru conducerea DIICOT.

Catalin Predoiu, despre propunerile pentru sefia parchetelor: L-am informat pe presedintele Iohannis cu privire la optiunile mele

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis in legatura cu persoanele desemnate pentru conducerea parchetelor. L-am informat cu privire la.

Catalin Predoiu, despre protocoalele cu SRI: Nu poti sa aneantizezi nevoia de cooperare intre unitatile de parchet si alte institutii pe orizontala

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat marti seara, la Europa FM, ca in prezent cooperarea dintre parchete si celelalte institutii pe orizontala, inclusiv Serviciul Roman de Informatii, scartaie si ca Romania ar trebui sa abordeze acest subiect pornind de la recomandarile europene: De ce nu ne uitam la statele democratice?.

Ministrul Justitiei a propus Procurorul General, sefii DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat propunerile pentru cele trei functii de sefi de mari parchete: Gabriela Scutea - pentru functia de procuror general al Romaniei, Crin Bologa - pentru functia de procuror- sef DNA si Georgiana Hosu -.

Cine este Crin Bologa, propus de Ministrul Justitiei pentru conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca il propune pe Crin Bologa pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Ministrul Justitiei anunta marti propunerile pentru sefia parchetelor: La DNA avem nevoie de continuarea luptei anticoruptie Ne confruntam cu un fenomen al coruptiei pe care numai cine nu vrea sa il vada nu il vede

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca va anunta maine propunerile pentru conducerea Parchetului General, DNA si DIICOT, chiar daca acum nu are o decizie definitiva. El spune ca la DNA este nevoie de un mesaj de continuare a luptei anticoruptie si de calitate a anchetelor, astfel incat sa se soldeze cu solutii solide de trimitere in judecata, pentru ca inca ne confruntam cu un fenomen al coruptiei pe care numai cine nu vrea sa il vada nu il vede.

Ministrul Justitiei si-a anuntat propunerile pentru cele mai importante functii de procuror

Ministrul Catalin Predoiu a anuntat, marti dimineata, numele procurorilor care au fost nominalizati .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )