Libnet.ro
UNICEF

01:05

CIORBEA DESPRE ANALIZA OUG PE JUSTITIE: Si Dumnezeu s-a odihnit in a saptea zi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIORBEA DESPRE ANALIZA OUG PE JUSTITIE: Si Dumnezeu s-a odihnit in a saptea zi

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat astazi ca analizeaza ordonanta pentru modificarea legilor justitiei ''la modul cel mai serios '', dupa ce s-a intalnit cu o delegatie a USR care a depus un memoriu prin care reclama neconstitutionalitatea acesteia. continuă pe Ziarul Bursa

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, despre analiza OUG pe justitie: Si Dumnezeu a facut lumea in sase zile, in a saptea s-a odihnit

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat joi ca analizeaza ordonanta pentru modificarea legilor justitiei la modul cel mai serios, dupa ce s-a intalnit cu o delegatie a USR care a depus un memoriu prin ca.

Victor Ciorbea, relaxat in privinta noii OUG pe Justitie: Si Dumnezeu a facut lumea in sase zile si in a saptea s-a odihnit (VIDEO)

Avocatul Poporului a transmis ca serviciul contencios al institutiei a inceput o analiza asupra recentei Ordonante de Urgenta adoptata de Guvern ce modifica, din nou, Legile Justitiei. Victor Ciorbea nu pare,.

Tudorel Toader, anunt despre modificarile din Justitie: OUG nu se refera la procurorul-sef european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, marti, despre modificarile din Justitie. Toader a vorbit despreproiectul ordonantei de urgentaprivind procedura de selectie a procurorului european din.

Tariceanu a discutat cu reprezentantii bancilor despre efectele OUG 114: Sa nu aveti impresia ca ati venit pe un teritoriu minat

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu le-a transmis reprezentantilor Asociatiei Romane a Bancilor, marti la Parlament, la dezbaterea privind OUG 114, ca parlamentarii sunt deschisi la discutii si nu vrea sa aiba impresia ca sunt pe teritoriu minat sau ostil.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )